Najnovije vesti

AGONIJA SE NASTAVLJA! Muž Dragane Mitar ide u zatvor? Policija i tužilaštvo odredili mere, a evo šta mu sleduje ako prekriši ZAKON!
Foto: Prinstcreen

NASILJE

AGONIJA SE NASTAVLJA! Muž Dragane Mitar ide u zatvor? Policija i tužilaštvo odredili mere, a evo šta mu sleduje ako prekriši ZAKON!

Stars

Siniša Dragutinović završiće u zatvoru ako prekrši meru koju su mu odredili policije i tužilaštva!

Naime, muž Dragane Mitar dobio je zabranu dolaska u stan u kom boravi zadrugarka i njihov maloletni sin u trajanju od 48 sati. Bude li je prekršio zakon, dobiće 30 dana zabranu prilaska još uvek zakonitoj ženi i sinu ili će vreme provesti u pritvoru!

 

"Kada je Dragana obelodanila sve šta se dešavalo između njih, policija je u najkraćem roku reagovala da je zaštiti. Kada su videli koliko sve to traje, odmah su došli kod nje i saslušavali je tri sata. Ona je njima dala sve dokaze koje poseduje u vidu snimaka i prepiski u kojima joj preti smrću. Dragana se veoma uplašila za svoju bezbednost, kao i za bezbednost malog Jovana, pa se zato i obratila javnosti i molila za pomoć", priča naš izvor blizak zadrugarki i dodaje:

foto: Printscreen/Facebook

"Dragana je u očajnom stanju, morala je da pošalje dete s svojim roditeljima na planinu jer joj sledi pakao. Svesna je toga da takve scene dete ne treba da ima u glavi jer je stalno pita zašto plače i moli je da živi sa njom. Morala je da ga skloni jer kad god ga pogleda i pomisli na ono šta je Siniša tražio, samo počne da plače i da se guši od same pomisli na tako monstruozne stvari."

Zbog svega što se izdešavalo reagovala je policija i Dragutinović je dobio ono šta mu sleduje. Kako dalje isti sagovornik navodi, Dragana će podneti protivtužbu i tražiti potpuno starateljstvo nad maloletnim sinom Jovanom jer smatra da nasilnik ne može pravilno da odgaja dete.

 

Podsetimo, dok je Mitrovljeva boravila u "Zadruzi 2", dete su čuvali njeni roditelji, a on ga je samo odvozio u vrtić. Za Draganu su svi i u rijalitiju i van koji je poznaju davali izjave da je divna majka i pričali kako joj je sin jako inteligentan, lepo vaspitan i negovan, što govori dosta o tome na koji način je dete odrastalo i koliko mu je ona kao majka posvetila pažnje.

 

foto: Printscreen, Printscreen/FB

Kurir.rs/Republika/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...