Najnovije vesti

OBAVILI VERIDBU PA JE ZVERSKI NAPAO! A onda je pretio i da će da je siluje, ubije i zakopa! Pevačica konačno viđena u javnosti, JOŠ NOSI KRAGNU! (FOTO)
Foto: Printscreen, Paparaco lov

JEZIVO

OBAVILI VERIDBU PA JE ZVERSKI NAPAO! A onda je pretio i da će da je siluje, ubije i zakopa! Pevačica konačno viđena u javnosti, JOŠ NOSI KRAGNU! (FOTO)

Stars

Sanela Vujnović, pevačica i nekadašnja "Farmerka", prijavila je policiji da ju je zlostavljao dečko, harmonikaš Miloš Stojković Stojke, koji je, kako stoji u zvaničnim dokumentima, dobio zabranu prilaska žrtvi.

 

 

Ovo je, inače, drugi put da mu je sud izrekao istu zabranu. Kako kaže, njihova veza traje dve godine, od kojih je godinu i po dana ona s vremena na vreme bila žrtva nasilja. Tek poslednja dva je prijavila policiji.

 

Više od mesec dana kasnije, nju je u javnosti videla ekipa Paparaco lova sa kragnom oko vrata. Pošto je prošlo neko vreme, druge povrede nisu bile vidljive.

 

1 / 3 Foto: Printscreen, Paparaco lov

 

"Prvo nasilje dogodilo se odmah nakon veridbe. Planirali smo da odemo kod mojih prijatelja na bazen. On mi se nije javljao, pa sam otišla sama i rekla da ga čekam tamo. Došao je oko 11 sati uveče i tada mi je opalio prvi šamar tako da mi se zatresla cela glava. Rekao mi je da sam ku*va što se kupam u kupaćem kostimu. Onda je počeo da me udara po glavi. Vukao me je za kosu ka kolima koja su bila parkirana u susednoj ulici. Onda me je na Pupinovom mostu naterao da u kupaćem izađem napolje. Udarao me je šakom, pesnicama i vređao..." pričala je ona jednom prilikom.

 

Ovaj slučaj, kako se navodi, nije prijavila policiji.

 

"Ni ovaj ni mnoge druge. Taj dan mi je rekao da će me silovati, ubiti, zakopati, zaklati i da će pozvati moje roditelje, na šta sam ga ja molila da to ne uradi. Moji roditelji imaju samo mene i bila mi je strašna samo pomisao da ih neko pozove i kaže da me više nema. Onda je rekao da će se ubiti, molila sam ga da to ne uradi i ušla sam s njim u kuću."

 

Ipak, početkom ove godine usledio je još jedan incident koji je prijavila policiji.

"Bili smo na večeri sa prijateljima kada mi je stigla poruka od bivšeg dečka. Agonija je usledila kada smo seli u kola. Uz strašne uvrede počeo je da me udara po glavi, branila sam se do te mere da sam nogom polupala šoferšajbnu, pokušala sam čak i da iskočim iz auta u pokretu. Tada me je prebijenu doveo kod majke", ispričala je Sanela.

 

foto: Instagram Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Paparaco lov

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...