Najnovije vesti

HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE, NE PRIČA SA MAJKOM, A OCA I NE ZNA: On je BOGATI PEVAČ, bio je oženjen kad se zabavljao sa majkom Mace Diskrecije pa joj nudio novac za ABORTUS!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK!

HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE, NE PRIČA SA MAJKOM, A OCA I NE ZNA: On je BOGATI PEVAČ, bio je oženjen kad se zabavljao sa majkom Mace Diskrecije pa joj nudio novac za ABORTUS!

Stars

Maca Diskrecija, koja je uhapšena zbog prostitucija u jednom beogradskom hotelu, potiče iz veoma siromašne porodice. 

 

Bosanska starleta ispričala je da nikada nije upoznala oca, a sa majkom Enesom Nurkić, već nekoliko godina nije u dobrim odnosima.

 

Enesa je ispričala da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira. 

foto: Printscreen/Instagram

"Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam '71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla "preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala" i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi", pričala je pre nekoliko godina Nurkićeva.

 

Maca, koja je u Srbiji postala poznata posle učešća u rijalitijima, ispričala je da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

 

"Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla", otkrila je tada Enesa.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Pink/Foto Damir Dervišagić 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...