ALEKSANDRA KRENULA STOPAMA SVEKRVE BRENE! Prija se bacila na glumu: Snimila je UBICE!
Foto: Nemanja Nikolić

ekskluzivno

ALEKSANDRA KRENULA STOPAMA SVEKRVE BRENE! Prija se bacila na glumu: Snimila je UBICE!

Stars -

Aleksandra Prijović krenula je stopama svoje svekrve Lepe Brene, te se bacila na glumu.

Prema pouzdanim informacijama, Prija će imati ulogu u četvrtoj sezoni popularne serije "Ubice mog oca", gde će se pojaviti u dvema epizodama, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Vladimir Šporčić

Pevačica je već snimila svoje scene s glumicom Milenom Vasić, koja se u seriju vraća kao pevačica Biba.

foto: Printscreen YT

Doduše, za razliku od Brene, koja je bila glavna glumica u megapopularnom filmskom serijalu "Hajde da se volimo", zvezda "Granda", koja je još na početku karijere, u seriji ima epizodnu ulogu. Ona, naime, igra pevačicu, ali ne sebe, već lik koji se zove Mila.

Prija je oduševljena novim angažmanom, iako je najpre bila skeptična da li će moći da iznese ulogu onako kako scenario zahteva, pa se malo dvoumila da li da prihvati. Iako stalno ističe da joj je beba koju su pre pet meseci dobili ona i njen suprug Filip Živojinović prioritet, folkerka ipak nije odolela šansi da se oproba i kao glumica, pa je pristala da potpiše ugovor s producentima.

"Aleksandra je bila zatečena pozivom da igra u seriji, ali s obzirom na to da voli izazove i da joj znači ta vrsta popularnosti, shvatila je da će joj to biti pogodno za karijeru. S druge strane, Priji odgovara što je krenula stopama svoje svekrve Lepe Brene, koja ima i te kako značajno glumačko iskustvo."

foto: Promo

Brena je, doduše, snimala film o sebi i čitava produkcija i glumačka podela je bila njoj podređena, dok će Aleksandra imati malu ulogu, ali je svesna da će joj i to povećati popularnost.

Filip joj je rekao da obavezno prihvati ponudu, a kuma Jelisaveta Orašanin, koja je takođe igrala u "Ubicama", pomogla joj je u pripremi uloge - otkriva naš izvor i dodaje da su pojedine scene s Prijovićevom i Vasićevom već snimljene na jednoj od lokacija u Zemunu, a prisutni koji su bili na setu kažu da se pevačica, koja nam do zaključenja broja nije odgovorila na poruku, solidno snašla.

foto: Dragana Udovičić

I Stefan snimao "Ubice"

foto: Printscreen YT

Prijin dever Stefan Živojinović takođe se pojavljivao u seriji "Ubice mog oca", ali kao pevač. Stefan je otpevao u drugoj sezoni pesmu "U drugom životu", za koju je muziku i tekst radio Dragan Brajović Braja. I Filip je imao udela u rečima ove pesme, pa je potpisuje zajedno s Brajom.

Pevala u pozorištu

foto: Youtube screenshot

Ovo nije Prijovićkin prvi dodir s glumom. Pevačica je pre dve godine snimila pesmu "Uspomene" za svrhe pozorišne predstave "Kafana Balkan". Ona je i tada bila oduševljena što će biti angažovana na predstavi, ali je ovo sada u "Ubicama" još veći zalogaj za nju.

"Ovo je za mene bilo jedno divno iskustvo, imala sam priliku da budem neka druga osoba u nekom drugom vremenu, bar nakratko", istakla je tada Prija.

Kurir.rs/Nevena Mijušković/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track