BRENA SVE MRŠAVIJA, A BOBA KAO BURE! Bivši teniser se izobličio, bolje da se nije ni SLIKAO U ŠORTSU na jahti! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

salo mu se preliva

BRENA SVE MRŠAVIJA, A BOBA KAO BURE! Bivši teniser se izobličio, bolje da se nije ni SLIKAO U ŠORTSU na jahti! (FOTO)

Stars -

Lepa Brena i Boba Živojinović ovih dana krstare crnogorskim primorjem, a kako se vidi iz priloženog, bivši teniser se opustio, i to previše. Pevačica je napravila snimak sa jahte na kome se vidi Boba koji sedi u šorcu s tompusom u ruci.

foto: Printskrin/Instagram

I dok Brena izgleda standardno odlično, bez grama sala, u šta se uveravamo gotovo svakodnevno, nekadašnji sportista godinama kuburi s viškom kilograma, a čini se da je njegov stomak sada veći nego ikada. Boba očito uživa u raznim specijalitetima, a poznato je i da je vrhunski kuvar, pa verujemo da i na jahti sprema, ali i degustira razna jela, a tu su i brojni restorani na celom Jadranu. Pretpostavljamo da Brena nije oduševljena njegovim izdanjem, s obzirom na to da je Živojinović pre nekoliko godina priznao da mu supruga stalno zvoca.

foto: Mariška Nišić

- Jedino se ne slažemo u hrani, pošto ona zbog posla pazi šta jede, a ja sam dobio ove silne kilograme. Zbog toga stalno ide za mnom i opominje me - ispričao je.

Smršao 25 kilograma

foto: Dragan Kadić, Printscreen YouTube

Boba je pre devet godina obećao da će se ošišati na ćelavo ukoliko Srbija osvoji Dejvis kup, ali i da će smršati čak 25 kilograma, u čemu je i uspeo.

Međutim, brzo se vratio hedonističkom načinu života, pa su rezultati te dijete ostali u dalekoj prošlosti.

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja