POTENCIJALNI UČESNICI U SLEDEĆOJ SEZONI: Parovi daju 100.000 evra Lazukiću i Vranješu da raskrinkaju Natašu i Karleušu!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

klupko se odmotava

POTENCIJALNI UČESNICI U SLEDEĆOJ SEZONI: Parovi daju 100.000 evra Lazukiću i Vranješu da raskrinkaju Natašu i Karleušu!

Stars -

Produkcija "Parova" spremna je da plati 100.000 evra Luki Lazukiću i Ognjenu Vranješu za ulazak u sledeću sezonu rijalitija, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Dragana Udovičić

Namera glavnih organizatora televizije Hepi je da IT stručnjak otkrije sve detalje u vezi sa brakom sa Nataša Bekvalac, dok bi fudbaler pričao o seks-aferi sa Jelenom Karleušom koja je od Božića ove godine drmala Balkan.

- Lazukić i Vranješ stoje na spisku za narednu sezonu "Parova". Oni će u toku sledeće nedelje dobiti poziv od produkcije, koja se spremna da im ponudi po 100.000 evra, pa čak i više ako bude neophodno. Cilj je da obojica pristanu kako bi narodu na tacni ponudili sve ono šta su pratili tokom medija. Pošto se njih dvojica nisu mnogo javno oglašavala, već su uglavnom pričali na sudu o incidentima s bivšim partnerkama, ovo bi bila idealna prilika da javnost čuje šta oni imaju da kažu - otkriva naš izvor i dodaje da bi Luka možda i pristao, budući da bi mogao dobro da se opari.

- Lazukiću bi ovo bila idealna prilika da zaradi zavidan honorar i time reši mnoge stvari u životu, s obzirom na to da se priča da ima finansijskih problema. Njegova priča sa Bekvalčevom bila je jedna od najaktuelnijih estradnih tema, pa bi samim tim sebe mogao da proba da opere, jer je sve vreme negirao da je tukao suprugu, s kojom je u brakorazvodnoj parnici - kaže naš izvor.

S druge strane, Vranješ je u Anderlehtu zarađivao 800.000 evra godišnje, a trenutno igra u atinskom AEK, pa su ipak male šanse da uđe u rijaliti, osim možda nakratko.

- On bi tek imao šta da kaže o Jeleni Karleuši, koja je varala supruga Duška Tošića s njim skoro dve godine. Iako je u javnosti prucurila njihova intima u svakom smislu, nešto novo uvek može biti interesantno za javnost - rekao je naš izvor, dok do komentara Lazukića i Vranješa nismo uspeli da dođemo.

Kazna

Luka osuđen za nasilje

foto: Dragana Udovičić

Prvi osnovni sud u Beogradu krajem aprila ove godine osudio je Luku Lazukića na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora s rokom provere od tri godine zbog porodičnog nasilja nad Natašom Bekvalac. Sud mu je takođe produžio meru zabrane prilaska bivšoj supruzi, pa je njihovu zajedničku ćerku viđao jednom nedeljno u prostoriji Centra za socijalni rad u Novom Sadu. Ukoliko bi on u roku od tri godine izvršio novo krivično delo ili prekršio meru zabrane, aktiviralo bi se izvršenje zatvorske kazne.

(Kurir.rs/Marija Dejanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja