ŠEST MESECI OD SMRTI KRALJA NARODNE MUZIKE: Sva Šabanova deca srela se na groblju (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

Spojila ih tuga

ŠEST MESECI OD SMRTI KRALJA NARODNE MUZIKE: Sva Šabanova deca srela se na groblju (FOTO)

Stars -

Juče se navršilo tačno šest meseci od tragične nesreće u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život, što je bio povod da se njegovi najbliži okupe na Novom groblju, gde je on sahranjen.

foto: Dragana Udovičić

Najpre su stigli Ilda i Mihajlo Šaulić, položili su cveće i zapalili sveće za spokoj duše. Potom je došla i Šaulićeva starija ćerka Sanela, koja je zbog pomena prekinula godišnji odmor, a odmah nakon nje i Robert Šaulić.

foto: Sonja Spasić

Bio je ovo prvi susret sve četvoro Šabanove dece, s obzirom na to da Ilda, Mihajlo i Sanela nisu u kontaktu s polubratom iz Zrenjanina.

foto: Sonja Spasić

Pola sata kasnije na groblje je stigao i Hasan Dudić sa svojom menadžerkom Natašom Gluhović, kao i Šaulićevi sestrići Šaban i Bećir. I oni su takođe doneli sveće i cveće, koje su položili na grob legendarnog pevača.

foto: Sonja Spasić

- I dalje mi je teško kao prvog dana, verujte da stalno plačem za mojim bratom. Sinoć nisam mogao oka sklopim jer mi je teško uvek kad dolazim ovde, a uglavnom svakog vikenda dolazim. U mom slučaju, vreme ne leči bol, kao što vidite - rekao nam je kroz suze Hasan.

1 / 13 Foto: Sonja Spasić

Podsetimo, Šaban je 17. februara nastradao u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Bilefelda u Nemačkoj. Pri povratku sa nastupa, na automobil u kojem su bili pevač, njegov kum Slobodan Stojadinović i klavijaturista Mirsad Kerić velikom brzinom naletela su kola kojima je upravljao Turčin Alsin Levent pod dejstvom alkohola. Šaban je doživeo srčani udar i preminuo je u bolnici, dok je njegov klavijaturista bitku za život izgubio dan kasnije zbog teških povreda glave. Stojadinović se još uvek oporavlja.

Porodica se pridružila tužbi Šaulići gone Turčina

Nemačko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Leventa zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa dva smrtna ishoda, dok su Šabanovi naslednici pokrenuli privatnu tužbu.

foto: Marina Lopičić

- I porodica Šaulić se pridružila tužbi nemačkog tužilaštva i privatno je tužila Leventa. Šabana niko ne može da vrati i baš zato pravda mora biti zadovoljena, a počinilac bude kažnjen maksimalnom kaznom - izjavio je početkom avgusta Goran Jovanović, portparol porodice pokojnog pevača.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/ foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track