Najnovije vesti

JELENA, DAJ 100.000 € I KVIT SMO! Ognjen Vranješ od Karleuše TRAŽI PARE da povuče tužbe, JK totalno POLUDELA i poslala mu jasnu poruku?!
Foto: Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

NEma poravnjanja

JELENA, DAJ 100.000 € I KVIT SMO! Ognjen Vranješ od Karleuše TRAŽI PARE da povuče tužbe, JK totalno POLUDELA i poslala mu jasnu poruku?!

Stars
08:51h

Ognjen Vranješ tražio je od Jelene Karleuše 100.000 evra da bi povukao tužbe koje je početkom godine podneo protiv nje zbog pretnji koje je iznela na društvenim mrežama.

foto: Damir Dervišagić

Vranješ je putem advokata poručio Karleuši da spremi lovu i povuče tužbe i da će zaboraviti da postoji. Prema tvrdnjama izvora, JK je ovu ponudu doživela kao nepristojnu, te je kategorički odbila.

- Advokatske kancelarije koje zastupaju Ognjena i Jelenu već mesecima pokušavaju da pronađu rešenje, izmire stranke i izbegnu ročište koje preti da bude žestoko. Ognjenov pravni zastupnik uspeo je da ga ubedi da kaže uslove pod kojim bi povukao tužbu, ali je to Jelenu još više razljutilo. On je tražio 100.000 evra i povlačenje svih tužbi koje je ona podnela protiv njega - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

foto: Nemanja Nikolić

- Kada je to čula, Jelena je načisto poludela. Rekla je da joj na pamet ne pada i da će ga goniti do sudnjeg dana ako treba, ali da ni na kakva poravnanja i dogovore s njim ne pristaje. Poručila mu je da bi pre spalila pare nego ih dala njemu. Pritom je i dalje istog stava da se po cenu privođenja neće odazivati na pozive po njegovoj tužbi - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, sledeće ročište zakazano je za septembar, kada bi trebalo da se sretnu oči u oči. Jelena se inače na svaki poziv suda uredno odaziva, osim kada je Vranješ u pitanju.

Jelena i Ognjen nisu se odazivali na pozive kako bi reagovali na ova saznanja.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja