Najnovije vesti

NADA OBRIĆ HITNO SMEŠTENA U BOLNICU! Vratila joj se opaka bolest! Borila se sa RAKOM grlića materice i kože, a sad MORA na operaciju! Od njenih reči ćete se NAJEŽITI
Foto: Printscreen

NJEN DUH JE NE NAPUŠTA

NADA OBRIĆ HITNO SMEŠTENA U BOLNICU! Vratila joj se opaka bolest! Borila se sa RAKOM grlića materice i kože, a sad MORA na operaciju! Od njenih reči ćete se NAJEŽITI

Stars

Pevačica Nada Obrić primljena je pre dva dana u bolnicu na Bežanijskoj kosi zbog operacije uklanjanja tumora. Naime, pevačica je po treći put dobila rak!

Oevačica je primljena kao hitni pacijent radi uklanjanja malignih ćelija.

"Nada se već neko vreme oseća umorno i iscrpljeno s obzirom na to da je već dva puta operisala rak materice. Ovo što je sad snašlo podsećalo je na te simptome od pre. Odmah se podvrgla kontrolama, ali rezul tati nisu bili uopšte dobri. Iako su rezultati bili loši, pevačica je to dobro podnela ona žena puna vere jer je i pozitivne energije i veliki optimista u životu. Juče se operisala ičekamo rezultate nakon operacije", tvrdi izvor blizak pevačici. 

foto: Printscreen Glamur

"Tačno je, ovo je treći put da ovo proživljavam, ali ne može meni ništa da se desi. Ja pozitivno zmišljam, kako naš narod kaže: Preživeo je Muja i mnogo gore", tako da ću i ovo toga idemo na kafu i da uživamo u životu", rekla je pevačica.

Podsetimo, pevačicaje 1999. godine otkrila da ima karcinom grlića materice, a četiri godine kasnije i karcinom kože, a nakon tog otkrića i dve operacije.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...