uživaju

JK SE BAŠKARI KOD POPOVIĆA U VILI! Otputovala u Opatiju s porodicom, a direktor Granda ih GOSTI KAO NIKO DO SAD! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša otputovala je s porodicom na godišnji odmor nakon proslave svog 41. rođendana i to u punom sastavu, jer je sada prisutan i njen suprug Duško Tošić. Međutim, kako je mala od skandala već bacila sidro pre mesec dana u Turskoj, gde je letovala s decom, sada je odlučila da se vidi sa Sašom Popovićem.

Prijatelji iz "Zvezda Granda" susreli su se u Opatiji, a Popović je zabavljao Karleušine ćerke Atinu i Niku.

foto: Instagram screenshot

Direktor "Granda" je svirao na klaviru na jednom brod-restoranu, dok su Jelenine ćerke sedele pored njega i pomno slušale maminog prijatelja, a tu je bio i Duško.

foto: Instagram screenshot

Jelena je druženje zabeležila kamerom, ali je lik svog supruga sakrila tako što ga je prekrila emotikonom.

foto: Instagram screenshot

"Za moju drugaricu Atinu", dobacio je Saša dok je svirao, a JK je insistirala na ravnopravnosti, pa je upitala: "A Niku?"

"I Nikicu", potvrdio je Saša, po čijem je izrazu lica bilo jasno da uživa u miziciranju.

foto: Printscreen/Instagram

Iako se dugo nisu videli, jer je Tošić zbog obaveza prema klubu stacioniran u Kini, bračni par, kome se navodno ozbiljno poljuljao odnos zbog pevačicine afere sa Ognjenom Vranješom, nije se osamio, već su odlučili da im društvo pravi Saša Popović. Štaviše, kako nam je potvrdio Jelenin PR Zoran Birtašević, alfa i omega "Granda" ugostio je porodicu Karleuša-Tošić.

"Jelena je sa suprugom i decom u poseti porodici Popović u Opatiji", rekao je Birtašević za Kurir.

foto: Printscreen/Instagram

Kako je Kurir prvi otkrio, direktor "Granda" je ove godine kupio brod, koji je usidren na Hrvatskom primorju, pa je verovatno da je kao dobar domaćin Jelenu i njenu porodicu i provozao na svom plovilu.

Inače, Karleuša odavno ne objavljuje zajedničke slike s fudbalerom na kojima su sami, pa pored toga što je to slučaj sada na njihovom godišnjem odmoru, tako je bilo i kad je bila njena proslava rođendana. Jedina fotografija na kojoj je bio Tošić jeste ona zajednička porodična s decom, dok je folkerka sa ostalim gostima kačila raznorazne slike.

Razvod preko društvene mreže

foto: Damir Dervišagić

Duško i Jelena su se u junu po drugi put otpratili na društvenoj mreži Instagram, a situacija se ni do danas nije promenila. Niti pevačica prati svog još uvek zakonitog supruga, niti on nju, pa je onda možda i logično što na svojim stranicama ne objavljuju zajedničke fotografije.

Odomaćio se u Hrvatskoj

foto: Printscreen/YT

Saša Popović je 2017. kupio kuću u Opatiji. Svakog leta, kao i često u toku godine kad nema poslovnih obaveza, direktor "Granda" sa suprugom Suzanom Jovanović uživa u ovom primorskom mestu.

"Suzana i ja smo kupili kuću u Opatiji, a godinama tamo i idemo na odmor. To je vreme za nas kad punimo baterije", rekao je Popović za medije prošle godine i dodao da im deca ne prave društvo:

"Oni neće da idu s nama tamo. Sada nam kažu - idite vi matori tamo, mi ćemo na drugu stranu, što je sasvim normalno i logično za tu generaciju."

Kurir.rs/N. Mijušković/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja