svi zadovoljni

BAHANALISANJE NA GRANDOVOJ JAHTI! Karleuša uči Popovićevu ženu da se FOTKA, a MUŽEVI U GAĆAMA KOLO VODE! Jedan sasvim običan dan za BOGATAŠE! (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša provodi vreme sa ćerkama na jahti Saše Popovića, ali fotografije sa Duškom Tošićem ne objavljuje. Kako se supružnici uopšte i ne prate na Instagramu, deluje kao da bračni par vodi totalno zaseban život, ali ovoga puta na istoj lokaciji, u Opatiji.

foto: Printskrin/Instagram

Ako ste mislili da se jači pol dve plavuše, Suzane Popović i samoprozvane dive, dosađuje za to vreme, prevarili ste se. Oni su ispozirali u kupaćim gaćama, crvenim i plavim, a po osmsima bi se moglo reći da uživaju jedan sa drugim u društvu.

foto: Printskrin/Instagram

Pevačica se u toku dana pohvalila svojim mentorstvom nad Suzanom Jovanović, koja je po nalogu starije i iskusnije, brzo iskusila blagodeti Instagrama, kada je zapalila mreže samo jednom fotkom u bikiniju.

foto: Printscreen/Instagram

A onda je pokazala kako se fotka sa "dugogodišnjim" stažom za društvene mreže.

foto: Printskrin/Instagram
1 / 4 Foto: Printskrin/Instagram

Fudbaler je ponosno uskočio i u vodu, što je sve zabeleženo u Instagram priči, a da "za sve pare" uživa bračni par "Karleuša-Tošić" iz svega priloženog se može lako zaključiti.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja