Najnovije vesti

NEIZMERNO SAM TUŽNA!  UMRO JE ČOVEK SA KOJIM SAM BILA OD SVOJE 21. GODINE! Merima Njegomir se od bivšeg supruga oprostila POTRESNOM porukom! TUGA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Glas Javnosti

Nesrećna

NEIZMERNO SAM TUŽNA! UMRO JE ČOVEK SA KOJIM SAM BILA OD SVOJE 21. GODINE! Merima Njegomir se od bivšeg supruga oprostila POTRESNOM porukom! TUGA (FOTO)

Stars

Pevačica Merima Njegomir emotivnim rečima oprostila se od bivšeg supruga Milana koji je preminuo 21. avgusta.

 

Merima i Milan Njegomir bili su u braku 16 godina i imaju četvoro dece, a kako je sama pevačica istakla, njihova komunikacija je trajala sve do poslednjeg dana njegovog života.

 

"Umro je Milan Njegomir. Umro je čovek sa kojim sam bila od svoje 21. godine života. Iz velike ljubavi rođeno je četvoro dece. Bez obzira na to što nismo ostali da živimo zajedno i što nam nisu uvek cvetale ruže, neraskidiva veza i komunikacija je trajala do poslednjeg dana, do 21. avgusta kada je, nažalost, izgubio bitku sa životom i otišao zauvek. Neizmerno sam tužna. Naša deca i ja, njegova porodica i svi naši prijatelji, okupiće se u subotu 24. avgusta u 14 sati na Novom groblju da ispratimo Milana na njegov poslednji put bez povratka. Izjava saučešća je u 13.30 časova", poručila je pevačica.

 

Merima je u braku sa Milanom dobila ćerke Ljubicu, Milicu i Jelenu i sina Marka, a par se razveo pre dve decenije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merima Njegomir (@njegomirmerima) on

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...