SEKSI IVANA SE BAŠKARI NA GLISERU: Pevačica raspametila fanove dugim nogama i dekolteom! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ZASTAĆE VAM DAH

SEKSI IVANA SE BAŠKARI NA GLISERU: Pevačica raspametila fanove dugim nogama i dekolteom! (FOTO)

Stars -

Ivana Jordan raspametila je svoje pratioce na Instagramu kada je postavila slike sa glisera u vrlo izazovnom izdanju. Pevačica je pozirala u seksi kupaćem kostimu i lepršavom ogrtaču, dok joj je vetar zanosno dizao kosu.

foto: Printskrin/Instagram

Odmah su počeli da se nižu komentari da je boginja lepote, atraktivna i seksepilna, a ono što su svi pre svega pohvalili jeste njena prirodna lepota. Ivana je bila tajanstvena u čijem društvu je uživala na gliseru, ali je otkrila za Kurir kako održava ovako izvajano telo.

foto: Printskrin/Instagram

- Zaista nemam poseban režim ishrane, gurman sam i volim i da pojedem i da popijem - ističe Jordanova, a na pitanje da li je dolazila u iskušenje da se poput svojih koleginica podvrgava plastičnoj hirurgiji kako bi održala mladalački izgled, bilo je suludo diskutovati, jer dosad baš ništa nije "dorađivala" na sebi. A, vala, ako je suditi po fotografijama, nema ni potrebe. Pevačica tvrdi da lepota dolazi iz duše.

foto: Printskrin/Instagram

- Ovo su fotografije sa reke, jer sam na moru već bila. To je opuštanje duše, jer obožavam reku. Ima svoje posebne čari u odnosu na more - ispričala je Ivana.

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track