NE DIRAJ LUNU, STRADAĆEŠ! Maca Diskrecija pripretila Kiji: Prekipelo joj od oprečnih komentara pa UZELA STVARI U SVOJE RUKE!
Foto: Damir Dervišagić

oštro

NE DIRAJ LUNU, STRADAĆEŠ! Maca Diskrecija pripretila Kiji: Prekipelo joj od oprečnih komentara pa UZELA STVARI U SVOJE RUKE!

Stars -

Lunini i Kijini fanovi ratuju ljuće nego ikad otkako je prvenac Đoganijeve ugledao svetlost dana. Naime, na društvenim mrežama pokrenula se rasprava oko toga koja od njih dve bolje peva, te teorija da je ceo "Deveti krug" otpevala Antonia Gigovska.

Maci Diskreciji se, kako se navodi, to nimalo nije dopalo, pa je otvoreno stala na Luninu stranu.

"Ovo ne peva ona, nije njen glas", "Kako te nije sramota da ovo objaviš? Ni traga tvom glasu", "Previše je providno da su u pitanju vokali Antonije Gigovske", "Sve bi to bilo okej da te nismo slušali na 'Zadrugoviziji', gde ti je tad bio ovakav glas?", "Luna voli tuđe pa to ti je, tuđi muž, tuđa kolekcija, sad tuđi glas", ređali su se komentari, zbog kojih je izgleda Maci Diskreciji pao mrak na oči.

Bivša zadrugarka Senada Nukrić Maca iz tog razloga navodno je zapretila Kockarevoj, ističući da "ima leđa" te da bi joj bolje bilo da je posluša.

"Moj dečko je bio u društvu ku*e (Kije) tako da sve znam, ko je je*e. U šemi je nije u vezi, ne diraj Lunu, stradaćeš", pisalo je, navodi se, u njenim Instagram pričama.

Inače, amozitet između ovih bivših zadrugarki traje prilično dugo.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja