RADO BIH IZBRISALA SLOBODANOVU PREVARU DA MOGU! Kija se pohvalila KAKO sada SPREMA, a tek da čujete šta je rekla o BIVŠEM! PREVIŠE LJUBAVI I BOLA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

prava domaćica!

RADO BIH IZBRISALA SLOBODANOVU PREVARU DA MOGU! Kija se pohvalila KAKO sada SPREMA, a tek da čujete šta je rekla o BIVŠEM! PREVIŠE LJUBAVI I BOLA! (FOTO)

Stars -

Kristina Kija Kockar pohvalila se pratiocima šta je uspela da spremi u svom stanu koji je kupila parama iz "Zadruge 1".

Naime, ona je fotkala svoj obrok, a kako je sama više puta objašnjavala, pevačica se hrani u restoranina. Baš zbg toga, bilo je ovo zbunjujuće za njene verne fanove koji joj dnevne aktivnosti prate redovno putem Instagrama.

Malo šta je Kija propustila iz svog života da objavi u javnosti, a njene kulinarske sposobnosti su prava retkost na njenom profilu.

foto: Printskrin/Instagram

Kristina je priznala šta se trenutno dešaval između nje i Slobodana RAdanovića, a pevačica nije krila da je između nje i bivšeg supruga previše ljubavi i previše boli.

- Njegov život je njegova stvar. Ne meša se on u moj privatni život, niti ja u njegov. Ali sam svakako upućena u sve. Htela ili ne htela... Čujemo se, ali oko nekih ozbiljnih stvari. Dovoljno smo mi pričali o nama, i više nego što je trebalo. Prijatelji nikad nećemo moći da budemo, u smislu da se družimo. Previše ljubavi i bola.

Što se tiče njenog ljubavnog života i priča da je bila u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević, Kija je bila jasna.

- Miloš je dečko sa zanimanjem, a zanimanje mu nije bivši dečko. Dušica i ja smo u dobrim odnosima. A i rekla sam da ne pričam o privatnom životu.

Kockareva bi rado izbrisala prevaru svog supruga, kada bi mogla da vrati vreme.

- Prevare mog bivšeg muža bih izbrisala. Mada to je na njemu da želi da briše. Tako da u principu, ništa. Ja sam čista pred sobom i pred Bogom. Jako sam zadovoljna svojim životom i kakva sam bila, kakva sam sad, a to je najvažnije. Boli koje su ti prouzrokovali drugi ljudi će proći. Najbitnije je da si srećan sam sa sobom.

foto: Printscreen Premijera

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja