OVA PESMA KOŠTALA JE 18.500 €: Srpski pevači ne žale PARA kada treba da se PLATI PESMA, a evo KO je KOLIKO bio spreman da ISKEŠIRA ZA HIT!
Foto: Shutterstock, Dragan Kadić, Nemanja Nikolić, Dado Đilas

tajne džet seta

OVA PESMA KOŠTALA JE 18.500 €: Srpski pevači ne žale PARA kada treba da se PLATI PESMA, a evo KO je KOLIKO bio spreman da ISKEŠIRA ZA HIT!

Stars -

Srpski pevači se često žale na krizu, ali zato kada treba da se plati hit, tada daju poslednji dinar da im numera i album "dobro prođu". Adilova pesma "Laku noć" koštala je 25.000 evra, čuvena numera "Usne boje vina" koju peva Boban Rajović, 18.500 evra.

Za album pevači izdvajaju i do 150.000 evra. Iako se estrada žali da ih kriza "udara po džepu", ipak su spremni da velike svote novca izdvoje za albume i pesme.

"Romale, romali“ autora Kikija Lesendrića, koju peva Ana Nikolić, najskuplja je numera na domaćoj estradi. Za album pevači izdvajaju i do 150.000 evra. Iako se estrada žali da ih kriza "udara po džepu", ipak su spremni da velike svote novca izdvoje za albume i pesme.

- Pesma “Laku noć”, s kojom je Adil pobedio na poslednjem Grand festivalu, koštala je 25.000 evra. To je naskuplja pesma koju sam radio, ali sa ponosom mogu reći da je zaradila mnogo više jer je postala veliki hit - kaže Saša Dragić.

Sledi pesma "Usne boje vina", koju potpisuju Marina Tucaković, Romario i Kobac, a sa kojom se proslavio Boban Rajović.

- “Usne boje vina” koštale su me 18.500 evra - kaže Boban i objašnjava da mu se ta pesma višestruko isplatila.

foto: Printscreen/Prva TV

Kurir.rs, Blic / Foto: Shutterstock, Dragan Kadić, Nemanja Nikolić, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja