NOVA AGONIJA! NE SMEM DA IMAM S*KS DA NE POLOMIM KUK! Darko Lazić mora kod PSIHIJATRA zbog problema u spavaćoj sobi! Ali to mu nije NAJVEĆI STRAH!
Foto: Kurir/Marija Dejanović

UPLAŠEN!

NOVA AGONIJA! NE SMEM DA IMAM S*KS DA NE POLOMIM KUK! Darko Lazić mora kod PSIHIJATRA zbog problema u spavaćoj sobi! Ali to mu nije NAJVEĆI STRAH!

Stars -

Pevač Darko Lazić se ne odvaja od sina Alekseja, a posle priča da sa verenicom Marinom Gagić već radi na tome da dobiju još dece, tvrdi da sa partnerkom retko ima seks jer strahuje da bi mogao da mu pukne kuk.

Naime, Lazić nikako ne može da se opusti tokom seksualnog odnosa zbog konstantnog straha da opet ne povredi ranu koju je zadobio usled saobraćajne nesreće, pa će možda morati da potraži i stručnu pomoć.

"Moja Marina se stalno žali zbog toga što retko imamo seks u poslednje vreme. To nije bio slučaj pre nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom seksa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne pa moram da pazim i na prekomernu kilažu. a kamoli dok vodimo ljubav", rekao je Darko i dodao da se najviše plaši da ga Marina ne ostavi.

foto: Printskrin/Instagram

"Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je i seks je sastavni deo svake veze. Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali ne može se protiv psihe i glave. Srediće se to i sve će doći na svoje mesto, ali je sada tako", dodao je Lazić i rekao da ga neće biti sramota da potraži pomoć psihologa ili psihijatra.

"Svakako ću se posavetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje", rekao je Darko.

foto: Printscreen/Exkluziv

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track