URADILA SAM TO IZ INATA! Marina Gagić priznala sve o RASKIDU sa Darkom Lazićem i zajedničkim fotkama, a evo kako je počela SVAĐA!
Foto: Marija Dejanović

ISKRENO

URADILA SAM TO IZ INATA! Marina Gagić priznala sve o RASKIDU sa Darkom Lazićem i zajedničkim fotkama, a evo kako je počela SVAĐA!

Stars -

Marina Gagić oglasila se nakon što je svog verenika Darka Lazića otpratila na Instagramu i uklonila zajedničke fotografije.

Darkova verenica kaže da je "rade hormoni" i priznala da se posvađala sa budućim mužem.

"Nije bilo ništa štrašno, malo smo se sporečkali pa sam iz inata to uradila. Malo me rade hormoni. Taj profil zapravo ni ne vodi Darko, a i kad on kači fotografije retko kači gde smo nas dvoje. Onda sam razmišljala zašto bih samo ja kačila naše slike, pa sam rešila da promenim i naslovnu fotografiju na kojoj smo zajedno. Malo sam mu terala inat, ma klasična trudnica i hormoni, šta da vam kažem", rekla je ona.

foto: Printscreen Kurir TV

Ipak Marina ne krije da između nje i pevača ima trzavica u vezi.

"Ma naravno da se ponekad svađamo, sve je to normalno u vezi i braku, pogotovo kad imate malo dete. Darko nije savršen, ali ja prihvatam njegove i dobre i loše strane. Ja sam ga birala, to mi je što mi je", nasmejano kaže Marina i ističe:

"Ma mi se volimo više nego ikad i sve je kod nas u najboljem redu!"

foto: Printscreen/Exkluziv

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja