Najnovije vesti

VAŽI ZA JEDNU OD NAŠIH NAJLEPŠIH VODITELJKI, A NISTE NI ZNALI DA IMA OVAJ ZDRAVSTVENI PROBLEM: Evo sa čime se Danijela Buzurović BORI GODINAMA!
Foto: Printskrin/Instagram

mora da se krije

VAŽI ZA JEDNU OD NAŠIH NAJLEPŠIH VODITELJKI, A NISTE NI ZNALI DA IMA OVAJ ZDRAVSTVENI PROBLEM: Evo sa čime se Danijela Buzurović BORI GODINAMA!

Stars

Danijela Buzurović važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji. Ona uživa u srećnom braku sa Stefanom Buzurovićem. Međutim, mnogima je jedan detalj zapao za oko kada je Danijela u pitanju. Njena koža je uvek porculanski bela, čak i tokom letnjih meseci ili kada se, početkom jeseni, vrati na male ekrane nakon odmora.

 

Naime, Danijela je rođena sa jako velikim brojem mladeža na telu, zbog čega ne sme da se izlaže suncu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Buzurovic (@lady_buzzz) on

- Mladeže kontrolišem odmalena, roditelji su me redovno vodili na preglede, i, na svu sreću, svi su u redu. Nekoliko sam odstranila iz preventivnih medicinskih razloga. Od tada mi je mnogo lakše. Kada mi je dermatolog rekao da ne treba da se izlažem suncu, shvatila sam da moram da ga poslušam bez pogovora - ispričala je voditeljka za ovaj magazin.

 

Ona je priznala da i tokom letovanja "plaža" je ne vidi tokom dana, odnosno da je posećuje jedino baš rano ujutru ili popodne posle 17 časova. 

 

- Sunce nije kao nekad, što bi rekli ljudi. Tokom leta baš priži i nikad nisam na plaži tokom dana, posećujem je rano ujutru i posle pet popodne. Savetujem svima da se klone jakog sunca i da slušaju savete lekara. Zaštitne kreme su obavezne, plus šešir i naočare. Svi to znaju, ali misle da sunce njima ne može ništa, međutim nije tako - zaključila je Buzurovićeva.

 

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, MV, Glorija/ Foto: Printscreen/Instagram

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...