KO JE KOME ROD? Estrada je puna porodičnih veza, a za neke nikada ne biste rekli da su u srodstvu! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

POZNATI

KO JE KOME ROD? Estrada je puna porodičnih veza, a za neke nikada ne biste rekli da su u srodstvu! (FOTO)

Stars -

Poznate ličnosti imaju mnogo rodbine na estradi, a mnogi ne znaju ko je sve kome u srodstvu.

Jedna od najintrigantnijih porodica u proteklih par godina su zasigurno Đoganijevi. Uvek je bilo poelmika ko je kome šta, pa da razjasnimo.

Đole i Gagi Đogani su rođena braća. Njih dvojica imaju još jednog brata Darija, koji je otac Adama Đoganija, i 4 rođene stestre.

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Gagi Đogani sa bivšom suprugom Anabelom ima ćerku Lunu, dok Đole ima iz braka sa Slađom Delibašić 2 ćerke - Silviju i Marinelu, a iz braka sa Vesnom ima sina Adrijana. Ono što mali deo javnosti za je da je Silvija glumila kafansku pevačicu u filmu "Vrati se, Zone" iz 2016. godine, dok se Marinela oprobala u muzičkom takmičenju "X faktor".

Ostao je još jedan član Đogani porodice, a to je Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3. Većina ljudi misli da je on rođeni brat Gagija i Đoleta, međutim oni su mu stričevi. Ono što je jedna velika zabluda javnosti je da je Sani Trik FX u rodbinskoj vezi sa porodicom Đogani. Oni nisu ni u kakvom krvnom srodstvu.

foto: Pritnscreen Happy tv

Tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin i Mirko Pajčin (Baja Mali Knindža) su brat i sestra od strica! Malo je poznato javnosti da joj je Baja posvetio i pesmu "Spavaj kraljice".

foto: Printscreen/YT

Dragan Bjelogrlić ima čak 2 sestre na srpskoj javnoj sceni. Jedna od njih je svima dobro poznata pevačica Zorana Pavić, dok je druga glumica Marina Vodeničar, koja je imala zapaženu ulogu Smilje u seriji "Senke nad Balkanom".

Srpska glumica Katarina Žutić ćerka je poznatih roditelja - Svetlane cece Bojković i reditelja Miloša Žutića.

Rođena sestra Ivice Dačića danas nije deo javne scene, ali se u mladosti bavila glumom i imala zapaženu ulogu sekretarice Zorice u seriji "Porodično blago".

Srpska popularna glumica Tamara Dragičević ima brata Miodraga Dragičevića.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja