Najnovije vesti

BIO JE ČOVEK VELIKOG SRCA, NIKO I NE ZNA DA JE IŠAO TAMO: Udovica Olivera Dragojevića otkrila njegovu ozbiljnu TAJNU, a onda progovorila o venčanju!
Foto: Printscreen/Youtube

MALO KO JE UPUĆEN

BIO JE ČOVEK VELIKOG SRCA, NIKO I NE ZNA DA JE IŠAO TAMO: Udovica Olivera Dragojevića otkrila njegovu ozbiljnu TAJNU, a onda progovorila o venčanju!

Stars

Udovica Olivera Dragojevića Vesna komentarisala je slike svog muža i otkrila neke nepoznate stvari o njemu.

 

Kako je prokomentarisala fotografiju na kojoj Oliver potpisuje autogram deci, Vesna Dragojević je otkrila veliku tajnu svog supruga.

 

foto: printScreen Jutjub

"Oliver u druženju s najmlađim obožavateljima u jednom dečjem domu. On vam je bio čovek plemenitog i velikog srca. Ni ne zna se da je išao u domove za napuštenu decu, često je bio u Vrlici. Nesebično im je pomagao. Deca su ga volela, iako osim jednog albuma za decu, nije imao pesme za njih. Nije on pevač kojeg deca vole zbog pesama. Znao se s njima zezati i to im je bilo interesantno", rekla je Vesna.

 

Takođe, Vesna je pričala anegdote s njihovog venčanja, kao i da je njihove blizance rodila nakon što je u porodilište otišla sama, autobusom.

 

foto: Printscreen YT

"Vidite kako je vesela fotografija s venčanja kod matičarke u Splitu 1974. Lepo mi ju je videti. Smejali smo se jer sam rekla "da" pre vremena. Matičarka me pitala hoću li uzeti Oliverovo prezime, rekla sam: "Da". Ali bio je i nastavak gde je želela da zna da li ostavljam i svoje prezime. Rekla sam: "Da", pre nego što je žena dovršila rečenicu. Umrli smo od smeha. Venčanje nije bilo spektakularno, a sve smo proslavili u malome stanu u tadašnjoj Ulici XX. divizije na Gripama", rekla je Vesna i dodala:

 

"Kad sam bila trudna s blizancima, išla sam autobusom u porodilište jer je Oliver bio u Londonu, a naš sused koji me znao voziti nije bio kući. I lepo i tužno mi je sad ovo gledati."

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Index.hr/Slobodnadalmacija, Foto: Printscreen/Youtube

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...