KAJA OSTOJIĆ GODINAMA HOĆE RAZVOD, A SAD JE PRESEKLA: Pevačica nije srećna sa Džunior Džekom, a evo šta planira da uradi sa ćerkom!
Foto: Damir Dervišagić

POLA DECENIJE PROVELI ZAJEDNO

KAJA OSTOJIĆ GODINAMA HOĆE RAZVOD, A SAD JE PRESEKLA: Pevačica nije srećna sa Džunior Džekom, a evo šta planira da uradi sa ćerkom!

Stars -

Katarina Kaja Ostojić već više od dve godine planirala je da se razvede, budući da nije bila srećna.

Vest da se razvode Kaja Ostojić i Džunior Džek odjeknula je iznenada, iako se očigledno ta odluka u glavi pevačice krčkala godinama, a Kaja već godinama želi da se razvede od di-džeja, zbog učestalih ljubomornih scena, ali i života u Belgiji kojim je bila nezadovoljna.

"Kaja je konačno presekla i rešila da stavi tačku na brak sa Džuniorom. Poslednjih godina sve su se češće svađali i bilo im je teško u braku. Jednostavno su prestali da se vole", otkriva izvor blizak pevačici i objašnjava:

foto: Printscreen/Instagram

"Primarni razlog svađa svakako je bila muzičareva ljubomora. Kaja je atraktivna i lepa devojka, a zbog posla je često morala da putuje za Beograd, što se njemu nije sviđalo. Zato su se stalno svađali, a između ostalog i zbog njenih čestih putovanja na egzotične destinacije sa prijateljicama. Sa druge strane, Kaja je bila nesrećna u Belgiji koja joj se nikada nije dopala, kao ni Brisel u kojem su živeli. U život tog grada, koji inače važi za jedan od najgorih za život, nikada se nije uklopila. Njena karijera je trpela zbog života u inostranstu, iako je s vremena na vreme izdavala pesme i bila je daleko od menadžera i podneblja gde bi imala nastupe. Džunior, sa druge strane, često nije bio kući zbog posla pa je ona bila usamljena."

foto: Damir Dervišagić

Prema rečima pevačicinog bliskog prijatelja koji je želeo da ostane anoniman, ona je već godinama želela da napusti muža i vrati se u Beograd, ali je odluku odlagala iz mnogo razloga.

"Sigurno više od dve godine ona razmišlja da napusti Belgiju i Džuniora, ali su sve češće nesuglasice u poslednje vreme kulminirale i ona je svoju zamisao pretočila u delo. Zato je u poslednje vreme sve češće dolazila u Srbiju. Za početak će se sa ćerkom sigurno vratiti u Beograd, gde će najverovatnije i nastaviti život", kaže izvor.

Ostojićeva se nije javljala na telefon, niti odgovarala na poruke vezane za razvod.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja