RAZVODE SE MARIJA I KUBURA POSLE 23 GODINE BRAKA?! Afere i preljube presudile srpskom paru! Ostalo je JEDNO nerešeno pitanje za kraj
Foto: Damir Dervišagić

Kraj jedne priče

RAZVODE SE MARIJA I KUBURA POSLE 23 GODINE BRAKA?! Afere i preljube presudile srpskom paru! Ostalo je JEDNO nerešeno pitanje za kraj

Stars -

Brak Marije Savić-Srećković i Aleksandra Srećkovića Kubure posle 23 godine, u kojem su dobili dvoje dece, navodno bi mogao biti okončan.

Naime, nedavno su procurile fotografije Marije koja je u društvu starijeg gospodina bila veoma prisna, baš kao što je njen suprug nekoliko godina ranije imao aferu sa mlađom koleginicom. Tada je poznati par uspeo da se dogovori. Međutim, sada ne izleda da će tako lako da srede nesuglasice.

Naime, Marija je posetila advokata i rade na tome da na brak stave tačku, ali zasad nije poznato kako je na tu ideju reagovao Kubura. Kako je saopštila svom advokatu, Marija nema nameru da se odrekne stana u kom zajedno žive i tražiće da pripadne njoj, kao što će tražiti i starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji Aleksa punoletan. Rasplet drame neće biti tako jednostavan jer navodno Aleksandar takođe ne želi da preda zajedničku nekretninu, te se ne zna kako će se sve završiti.

Zasad je bračni par praktično prinuđen da i dalje živi zajedno, ali takva situacija neće moći dugo da potraje.

Marija je, naime, veoma, zaljubljena u čoveka s kojim se viđa i to više ne krije ni od svojih prijateljica, i sve što želi jeste da okonča odnos sa Srećkovićem kako bi i zvanično uplovila u novu životnu fazu. Romansa u kojoj uživa novost je za javnost, ali ne i za nju i njenog partnera. Navodno, u ljubavi uživaju već više meseci iako je Srećković u intervjuima isticao da je u njihovom braku najboljem redu.

"Sve prepreke u braku prevazilazimo razgovorom, razumevanjem i kompromisom. Održavanje braka nije ni lako ni teško ukoliko postoji obostrana želja za zajedničkim životom", bio je način da Kubura nedavno odgovori na pitanje šta održava njegov 23 godine dug brak.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Story/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track