SVI JE ZNAJU KAO ĐOŠINU ŽENU IZ PORODIČNOG BLAGA! Evo čime se danas bavi Kasandra i koja TRAGEDIJA joj je obeležila život (FOTO)
Foto: Printscreen

Gde su i šta rade

SVI JE ZNAJU KAO ĐOŠINU ŽENU IZ PORODIČNOG BLAGA! Evo čime se danas bavi Kasandra i koja TRAGEDIJA joj je obeležila život (FOTO)

Pop kultura -

Serija Porodično blago i posle 21 godine izaziva veliku pažnju, a Srbija i dalje uživa u dogovdovštinama zanimljivih likova.

Neki glumci iz serije danas se bave sasvim drugačijim poslom, pa tako najmlađi član porodice Gavrilović Beban, odnosno Vukašin Marković, već dugo se bavi muzikom i čkan je grupe "Eyesburn".

foto: Printscreen

Glumac Bogdan Kuzmanović je namrgođenji telohranitelj uloga mu je odlično legla u Srećnim ljudima, pa je tu ulogu i dobio u Porodičnom blagu. U "Srećnim ljudima" je pored telohranitelja imao tri različite uloge, dok je u Porodičnom blagu igrao i fudbalera. Danas se bavi porodičnom glumom.

Među zanimljivim likovima je i kelner Džomba kojeg je glumio Đorđe Cakić. Ovom umetniku je pomenuta serija donela je veliku popularnost.Ipak, povukao se iz glume.

foto: Printscreen Youtube

Jedan od likova koji su obeležili ovu seriju svakako je i večiti sudent i džabalebaroš Kokan Prodanović. Njegov lik je fantastično dočarao Aleksandar Dunić.

foto: Printskrin YT

Glumica Jelena Čvorović Paunović, koju mnogi znaju po ulozi Kasandre, Đošine žene, u "Porodičnom blagu", aktivna je i dalje na polju glume, ali češće na pozorišnim daskama. Ima ćerku, a suprug joj je preminuo pre nekoliko godina.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track