Najnovije vesti

MILAN OPET PUKAO ZBOG SEVERINE! Restoran na VRAČARU koji je kupio za Seve 2012. platio je MILION EVRA, a sad je jedva našao KUPCA!
Foto: Dragana Udovičić

Propao biznis

MILAN OPET PUKAO ZBOG SEVERINE! Restoran na VRAČARU koji je kupio za Seve 2012. platio je MILION EVRA, a sad je jedva našao KUPCA!

Stars

Milan Popović, iliti kralj bakra, kako popularno zovu bivšeg partnera Severine Kojić, rešio je da se povuče iz privatnog biznisa kojim se bavio gotovo sedam godina.


Naime, Milan Popović je 2012, kada mu se i rodio sin Aleksandar, kupio restoran kako bi, prema pisanju medija, iznenadio tadašnju partnerku. S obzirom na to da mu je biznis propao, rešio je da ga proda.

foto: Miroljub Radivojević/Turistička organizacija Leskovac

Prema rečima izvora, posla je u poslednjih nekoliko godina bilo sve manje, restoran su uglavnom posećivali stalni gosti, kojih nije bilo dovoljno da bi se na kraju dana sve isplatilo. To je bio jedan od glavnih razloga zbog kojih je Popović rešio da ga proda.

 

"Restoran u srcu Vračara bio je njegova oaza mira. S obzirom na to da se nalazi svega 100 metara od stana u luksuznoj zgradi u kojem živi, Milan je obožavao da tu sedne sa prijateljima, popije kafu, doručkuje… Zaposleni su ga cenili zato što je prema njima uvek bio dobar, pa je od samog početka tu radila uglavnom ista ekipa konobara", otkriva izvor.

 

"U poslednje dve godine posao je išao sve slabije, a Milan je shvatio da će nešto morati da preduzme po tom pitanju. Iako bi tokom dana, za vreme jutarnje kafice, restoran i bašta bili puni, od podneva i uveče sedelo bi samo nekoliko stalnih gostiju, koji su navikli da tu dolaze", kaže izvor.

 

"Kako su troškovi bili ogromni, Milan je rešio da proda restoran, što uopšte nije bilo lako, jer se šuškalo da ga je 2012. kupio za milion evra. Ipak, kupca je našao, radnike je otpustio, a kako bi bio dobar poslodavac, isplatio im je otpremnine", kaže i tvrdi da je Milan obećao sada već bivšim radnicima da će ih predložiti za zaposlenje kod novog vlasnika restorana.

 

Milan Popović nije odgovarao na naše pozive, kao ni na poruku kako bi se proverila tačnost informacija.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Vip/Foto Kurir

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...