NEMAM NAOČARE, AL' KAKO TEBE TOLIKU DA NE VIDIM! JK i Ana Nikolić umalo da se potuku usred bela dana: Isplivali ŠOK DETALJI! Debela si i dalje, ALI TREBA TO JOŠ?!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

skandalozno

NEMAM NAOČARE, AL' KAKO TEBE TOLIKU DA NE VIDIM! JK i Ana Nikolić umalo da se potuku usred bela dana: Isplivali ŠOK DETALJI! Debela si i dalje, ALI TREBA TO JOŠ?!

Stars -

Ana Nikolić i Jelena Karleuša pre nekoliko dana imale pakleni susret u jednom prestoničkom restoranu, gde je navodno došlo i do fizičkog obračuna, zbog kritike koju je JK Ani uputila. Pop diva je tom prilikom uputila Nikolićevoj ironičan komentar, zbog kog je, navodi se, ovoj malo falilo da ustane i s njom se obračuna.

"Ana je došla sa prijateljicom i smestila se za jedan od slobodnih stolova. Sve je bilo normalno, opušteno su ćaskale, a onda se na vratima pojavila Karleuša sa svojim prijateljima i timom saradnika. Ana je odmah predosetila da će Jelena uputiti provokaciju, pa se trudila da se pravi da je nije videla", pričao je izvor, koji se našao na licu mesta pa dodao:

"Sticajem okolnosti, Jelena je dobila mesto tik pored Ane. Dakle, samo je stolica razdvajala ta dva stola. Kada se približila svom mestu, spazila je Anu sa druricom i dobacila joj - O, Ana, pa to si ti! Jesam ćorava bez naočara al' kako tebe toliku da ne vidim", na šta su se prisutni jedva suzdržali da ne prasnu od smeha, a nakon toga je dodala: "Smršala si dosta, ali treba to još. Debela si i dalje. Ne daj se", kao iz topa je rekla JK, na šta se Ana kiselo nasmejala i odmahnula glavom.

Videlo se da joj je malo falilo da ustane, priđe Jeleni i fizički se obračuna sa njom. Kako se dalje navodi, Ana je nastavila da jede, nakon čega je odmah platila račun i otišla, dok je JK ostala da se provodi sa društvom.

Pevačica se nisu oglašavale po ovom pitanju.

foto: Damir Dervišagić

Inače, njih dve zaratile se nakon što je Karleuša Ani ispod rođendanskog videa koji je objavila poručila:

"Alo ženo, saberi se i trgni se, i budu ono što si uvek bila, grom."

Nikolićeva je tu objavu brzo uklonila, a nakon svađe sa JK, združila se sa Cecom. Kako se navodi, divi taj potez nimalo nije lako pao.

"Mi u ovom poslu uglavnom smo okruženi lažnim ljudima i imamo malo iskrenih pravih prijatelja, koji su tu kad je teško. Nisam joj ni majka, ni brat, ni muž. Odavno se ne družimo jer je ona utripovala da joj je Ceca prijatelj, ali, eto, imam potrebu ovo da kažem. Možda sada neće, ali jednog dana će shvatiti. Želim joj svu sreću ovog sveta jer je dobar čovek", priznala je jednom nedlejniku JK, kada je kritički ocenila Anino i Cecino drugarstvo.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/S.Telegraf/Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja