PEVAČICA OTVORILA VRATA PORODIČNE KUĆE U LEŠTANIMA! Baba mog muža nam stalno sprema nešto da jedemo, kunem se u njen PARADAJZ!
Foto: Instagram screenshot

OVDE SE RADO OKUPLJAJU

PEVAČICA OTVORILA VRATA PORODIČNE KUĆE U LEŠTANIMA! Baba mog muža nam stalno sprema nešto da jedemo, kunem se u njen PARADAJZ!

Stars -

Dok sa suprugom renovira kuću u Grockoj, pevačicaAleksandra Dabić boravi u porodičnoj kući u Leštanima, gde se rado okuplja čitava porodica. Kako kaže, ne drži je mesto, pa obožava da pomaže baka Milki u gajenju voća i povrća.

Dok je kod bake njenog supruga, ona ne skida osmeh sa lica.

"...U dvorištu baš ima mnogo voća i povrća. Imamo paprike, paradajz, krastavac, breskve, kivi... baka Milka baš vodi računa. Pomognem joj kad god mogu, pošto dosta radim. Ovde volim da dođem da odmaram sa porodicom, jer smo više u kontaktu sa prirodom. Kod mene je na tanjiru omiljeno povrće, kunem se u bakin paradajz (smeh). Sve je prirodno. Ne umem da sadim ništa, ali bih volela, moja svekrva to odlično radi. Čovek što je stariji, više se okreće organskom voću i povrću", rekla je Aeksandra.

"Posle svirke koja je puna adrenalina, veliki entuzijazam me drži, a kada dođem kući i kada sam sa suprugom i porodicom, trudim se da se odmorim. Po prirodi sam temperamentna i ne drži me mesto, zato mi prija kada dođem ovde i opustim se maksimalno. Ovde doživim spokoj. Ovih dana se svi bavimo sređivanjem kuće jer će dever uskoro da se oženi i da živi na spratu, učestvujemo u svemu i pripremamo se za svadbu. Zato svaki trenutak koristimo da budemo zajedno i pomognemo da se kuća sredi", dodaje pevačica.

"Ponedeljkom se okupljamo na porodičnom ručku ili petkom, pre moje svirke. Ono što je interesantno jeste da kad je leto, hladnije je, a kada je zima, toplije je. Kuća je odlična, a neverovatno je da baka u 21. veku nema klimu i ipak sve dobro funkcioniše. Ovde imam priliku da doživim sve što nisam kao dete jer kad sam bila mala, nismo živeli sa bakom i dekom, bili smo daleko. Tako da ovde kod baka Milke uživam. Ona nam stalno sprema nešto da jedemo i ne možemo da odemo gladni. Uvek se raspričamo za ručkom, ma milina", smejala se ona.

Inače, ona je otkrila da odlično sprema leskovačku hranu, te da su mućkalice njeni specijaliteti.

"Snalazim se dobro kao kuvarica. Treba još da učim, ali umem da kuvam. Upotrebljavam kuhinju koju sam usavršila u Leskovcu. Znam sva domaća jela, pasulj, kupus, sve sa pirinčem. Nisam mesojed, ali pravim i piletinu i ćuretinu, pljeskavice. Raznovrsna kuhinja. Trudim se da bude dosta povrća. Krompir obožavam u svakoj varijanti. Slabo konzumiram morske plodove, što mi je krivo. Možda bih volela da naučim da pravim čorbicu od dagnji. Leskovačka mućkalica je moj specijalitet."

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja