EVO ZAŠTO JE LUNA BEZ MARKA OTIŠLA U STRUMICU! A Anabela se uhvatila čaše pa i NAZDRAVILA! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

hit

EVO ZAŠTO JE LUNA BEZ MARKA OTIŠLA U STRUMICU! A Anabela se uhvatila čaše pa i NAZDRAVILA! (FOTO)

Stars -

Luna Đogani nije krila uzbuđenje povodom svog prvog nastupa, kao ni njena majka Anabela koja je ćerku na binu ispratila zdravicom i okružena prijateljima. Međutim, mnogi su se iznenadili kada su shvatili da njen dragi Marko Miljković nije pored nje.

"Dragi moji, vidimo se u Makedoniji, u Strumici! Ovo je moj prvi nastup! Pozdrav za moju ekipu! Ćao!" pozdravila je ona sve, a Marka nije bilo nigde na vidiku.

foto: Instagram screenshot

Pobednica "Zadruge 2" brzo je objasnila da je Marku zadat važan zadatak - čuvanje njenog kućnog ljubimca dok je ona na putu, te iz tog razloga, Miljković u Makedoniju nije ni pošao.

"Nije tu fizički, ali povezani smo... čuva mi moje čedo malo", poručila je Luna putem društvene mreže Instagram.

foto: Instagram screenshot

Takođe, na pomenutoj društvenoj mreži, nastup Đoganijeve sve je o čemu se priča. Osim svog prvenca, pevala je i dosta hitova svojih koleginica, ali i poznate majke. Sa njom je čak i zaspevala bosa na bini!

"Šta da vam kažem? Osim da sam preponosna na sebe, na svoj tim, na sve ljude koju su učestvovali u ovome, a najviše hvala vama. Ljudi moji, koji ste me dočekali kao kraljicu i uživala sam da se zabavljam sa vama! Hvala Makedonci", poručila je Luna.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja