ZA OVO BI TRAŽILA HILJADE EVRA UNAPRED PA NESTAJALA BEZ TRAGA?! Taru Simov i njenu majku svi su zaobilazili U ŠIROKOM LUKU!
Foto: Sonja Spasić

jezivo

ZA OVO BI TRAŽILA HILJADE EVRA UNAPRED PA NESTAJALA BEZ TRAGA?! Taru Simov i njenu majku svi su zaobilazili U ŠIROKOM LUKU!

Stars -

Tara Simov svojevremeno živela je sa majkom u Žarkovu, a taj period njenog života komšije iz tog kraja i danas pamte. Oni nisu prezali da otkriju da je krhka zadrugarka bila prilično problematičan pubertetlija, te da su je zbog toga uglavnom izbegavali. Njenu majku, navodi se dalje, u naselju su zvali "lopuža", jer je prevarila je više od 100 ljudi tako što bi im je na foru uzimala novac za telefone i kućne aparate, koje na kraju ne bi donela i samo bi nestala sa novcem.

"Tražila je hiljade evra unapred kako bi novac poslala u Ameriku, odakle je navodno naručivala telefone, pa je ljudima obećavala da će ih dobiti za nedelju - dve. Ali čim bi uzela novac, nestala bi bez traga. Isto to je radila za televizore i kućne aparate. Mogla je žednog preko vode da prevede i kada se to saznalo, niko nije želeo da ima posla sa tom porodicom. Živele su izolovano i jedva da su se ikome iz zgrade javljale", objasnila je jedna komšinica.

Komšiluk je otkrio da se iz njihovog stana često čulo "urlikanje i klanje", ali da je situacija na koju se Tara žalila u rijalitiju - da je pretrpela zlostavljanje u privatnoj školi, sasvim drugačija.

"Tara je starija od mene, išle smo zajedno u jednu privatnu školu. Možda je trpela nasilje u nižim razredima, ali kasnije se situacija znatno promenila. Najmanje 20 devojčica može da potvrdi da ih je Tara provocirala, 'kačila' ramenom u dvorištu, vređala i udarala u sedmom i osmom razredu osnovne škole... Uvek je bila obučena kao muško i samo je čekala da je neko mlađi pogleda kako bi ga udarila", rekla je jedna devojčica.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja