Najnovije vesti

LUKA LAZUKIĆ PRIJAVIO NATU DA UZIMA ALKOHOL I NARKOTIKE: Evo šta je rekao o navodima da sprema žestoku osvetu!
Foto: Marina Lopičić

Uskoro ročišće za razvod

LUKA LAZUKIĆ PRIJAVIO NATU DA UZIMA ALKOHOL I NARKOTIKE: Evo šta je rekao o navodima da sprema žestoku osvetu!

Stars

Luka Lazukić, koji je osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora zbog napada na Natašu Bekvalac, ne želi da komentariše ništa što je vezano za pevačicu. 

 

"Ne dajem nikakve komentare, ne čitam i ne znam šta se objavljuje. Ne zanima me šta se piše i za sve se možete obratiti mojim advokatima", rekao je Luka Lazukić za Kurir.

 

Naime, budući da se bliži ročište za razvod, mediji su objavili da sprema osvetu i da će da traži starateljstvo nad ćerkom Katjom. Ti mediji su podsetili da je Lazukić u svojoj odbrani tokom suđenja rekao da se kobnog jutra pevačica navodno osećala na alkohol, kao da je koristila i narkotike. Sve njegove optužbe su tada pale u vodu, jer je Nataša bez razmišljanja pristala na sve provere.   

foto: Marina Lopičić

Podsetimo, Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je u aprilu Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog fizičkog napada na bivšu suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac u aprilu 2018. godine. Ovom odlukom su odbijene sve žalbe i presuda je pravosnažna. 

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/PDV/Foto Marina Lopičić 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...