KUBURA JE S NJOM VARAO ŽENU, A ONDA JE ZAVELA I MILOŠA: Evo ko je zapravo Petra za kojom muškarci GUBE GLAVU! Otac joj je umetnik, a evo šta je rekla o skandaloznoj aferi sa 18 godina starijim glumcem

Od malena u svetu umetnosti

KUBURA JE S NJOM VARAO ŽENU, A ONDA JE ZAVELA I MILOŠA: Evo ko je zapravo Petra za kojom muškarci GUBE GLAVU! Otac joj je umetnik, a evo šta je rekla o skandaloznoj aferi sa 18 godina starijim glumcem

Stars -

Aleksandar Srećković Kubura i Miloš Đurović pobrali su brojne simpatije već u prvoj epizodi serije "Crveni mesec", a u kojoj igraju oca i sina. Međutim, ono što je do sada bilo malo poznato javnosti jeste da su ova dva glumca bila u emotivnoj vezi sa istom devojkom, producentkinjom Petrom Radivojević, koja je u glumačkim krugovima i te kako poznata.

Petra Radivojević je rođena 16. aprila 1991. godine u Beogradu i ćerka je akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića. Ona i Miloš su isto godište, dok je od Kubure mlađa punih 18 godina.

Završila je Akademiju umetnosti, a još tokom studija radila je kao organizator na mnogim projektima. Kreće se u umetničkim krugovima, dobra je prijateljica sa mnogim glumcima, a posebno je bliska sa Ivanom Dudić.

Porodična.

Објава коју дели Miloš Đurović (@losmi_djurovic) дана

Prema pisanju domaćih medija Petra je prošle godine bila u tajnoj vezi sa Milošem Đurovićem. Kako se navodilo, ona je tada njihove zajedničke fotografije objavila na svom Fejsbuk profilu, a potom ih obrisala.

Međutim, jedna zajednička fotografija, na kojoj su Petra i Miloš u društvu glumaca Ivane Dudić, Jelene Gavrilović i Stefana Radonjića, i dalje postoji na Đurovićevom Instagram profilu.

foto: Printscreen/Pink

Četiri godine pre veze sa Milošem, 2014. godine, Petra je imala aferu sa Kuburom koja je podigla veliku prašinu u javnosti, budući da je Srećković sa njom prevario svoju suprugu Mariju.

?

Објава коју дели Petra Radivojević (@radivojevicpetra) дана

Petra i Kubura upoznali su se dok su radili na jednom studentskom filmu, u kom je on igrao, a ona bila organizator.

- Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube... - ispričala je tada Petrina drugarica.

- Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Čuli smo se, ali ne bih da govorim o detaljima. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši - rekla je tada Petra, koja je u tom trenutku bila na završnoj godini Akademije umetnosti.

foto: Damir Dervisagic

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track