STRPAJTE OVU ŽENU U ZATVOR! DIVLJAČKO PONAŠANJE JELENE KARLEUŠE: JK davi, preti i napada, a slobodno šeta ulicom!
Foto: Sonja Spasić

i dalje demonstrira silu i nasilje

STRPAJTE OVU ŽENU U ZATVOR! DIVLJAČKO PONAŠANJE JELENE KARLEUŠE: JK davi, preti i napada, a slobodno šeta ulicom!

Stars -

Samozvana diva ispred suda na Novom Beogradu opsovala majku našoj novinarki Ljiljani Stanišić i poručila joj da će dobiti batine.

Jelena Karleuša nastavlja da demonstrira silu i propagira nasilje.

Ona je i juče napala našu novinarku Ljiljanu Stanišić, koja je samo obavljala svoj posao - izveštavala sa njenog suđenja sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Očigledno da je samozvana diva ljuta pošto u poslednje vreme više boravi na sudu nego što ide na tezge, pa svoj bes iskaljuje na novinarima. Predstavnica Kurira je od male od skandala zatražila izjavu, što je učinila i s Cecom, a ona je odmah počela da je vređa i da joj preti.

foto: Sonja Spasić

- Tebi da dam izjavu? Možeš samo batine da dobiješ, pi*ka ti materina - rekla je JK našoj novinarki.

Inače, nije ovo prvi put da iz usta samozvane dive slušamo ovakav rečnik. To je, u njenom slučaju, postao standard kojim se služi gde god se pojavi, a sve u cilju samopromocije i marketinga. Ipak, pretnje nisu nešto što treba i može da se toleriše, pa ćemo i povodom ovog slučaja preduzeti predviđene zakonske mere protiv Karleuše.

Podsećanja radi, stravične pretnje koje je sa brojnih lažnih profila tokom juna dobijala novinarka Ljiljana Stanišić bile su direktna posledica objavljivanja njene fotografije na društvenim mrežama od strane Jelene Karleuše. Tada su, osim Ljiljani, razulareni obožavaoci samozvane dive pretili i njenim maloletnim sinovima, a sve je to prijavljeno policiji, koja je najavila da će sprovesti istragu.

foto: Vladimir Šporčić

Nekoliko dana pre ovoga, Jelena je fizički napala i našeg foto-reportera Vladimira Šporčića. Nakon salvi uvreda i kletvi, Jelena je nekoliko puta pljunula Šporčića, a potom mu lupila šamar. To joj nije bilo dovoljno, već ga je rukama ščepala za vrat i počela da ga davi. Čitav incident je snimljen i objavljen na sajtu Kurira, a fotograf je protiv Karleuše istog dana podneo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti.

Posle ove najnovije pretnje našoj novinarki, ali i ostalih Karleušinih ispada koje smo pomenuli u tekstu, jasno je da je došlo krajnje vreme da pevačica pravno odgovara za svoje postupke.

Za pretnje upućene našoj novinarki zakon predviđa novčanu kaznu ili kaznu zatvora do jedne godine, a isto tako je propisano i u slučaju ugrožavanja sigurnosti, odnosno napada na foto-reportera. Karleuša se navodno gnuša nasilja, pa često na društvenim mrežama reaguje i iznosi stavove koji osuđuju takav vid ponašanja, kao i zemlju Srbiju, a onda svojim prostačkim i divljačkim postupcima dokazuje da je i sama takva.

Inače, Jelena je počela da upotrebljava nasilje nad novinarima jer je besna što smo otkrili da je dve godine varala muža Duška Tošića s njegovim kolegom Ognjenom Vranješom.

foto: Printscreen

JELENINI NAPADI

14. 6. 2019.

Davila fotografa

> Davila fotografa Kurira Vladimira Šporčića što ju je slikao na Novom bežanijskom groblju, a zapravo i sama ima potrebu da izveštava javnost o tome kako posećuje grob svoje majke Divne. Slučaj napada i dalje se nalazi u Trećem osnovnom tužilaštvu, koje će u narednim danima ispitati dokaze koje je prethodno dostavila policija, a potom odlučiti da li će protiv Karleuše biti pokrenuta istraga zbog dela zlostavljanja i mučenja.

16. 6. 2019.

Pretnje stigle i novinarkinim sinovima

> Jelena Karleuša je stavila metu na čelo novinarki Kurira Ljiljani Stanišić kada je objavila njenu fotografiju na društvenim mrežama. Tada su stigle pretnje i njenim sinovima. Novinarka je pretnje prijavila Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal. Kurir je juče uputio zvanična pitanja ovom tužilaštvu o tome da li se postupa po ovim prijavama, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor.

8. 10. 2019.

Preti batinama i psuje

> Jelena Karleuša je ispred Prvog osnovnog suda poručila novinarki Kurira da će dobiti batine uz psovanje majke.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja