MILJANA, NEMOJ DA SI KAO CECA KITIĆ, SA SVAKIM MUŽEM DA IMAŠ PO DETE! Marija iskritikovala najbolju rukometašicu! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

NISKI UDARCI

MILJANA, NEMOJ DA SI KAO CECA KITIĆ, SA SVAKIM MUŽEM DA IMAŠ PO DETE! Marija iskritikovala najbolju rukometašicu! ŠOK!

Stars -

Marija Kulić žestoko je napala Svetlanu Cecu Kitić i ismevala je zbog toga što iza sebe ima četiri braka i troje dece! Ona je potom rekla da rukometašica ima tikove od silnih problema u životu, a zatim ju je imitirala.

Kad je Ceca rekla da joj se ne dopada Miljanino ponašanje i rasprave s Lazarom Čolićem Zolom, ona ju je izvređala, a napadu se priključila i Marija. Kulićka je savetovala ćerku da ne bude kao Kitićeva, koja sa svakim mužem ima po jedno dete.

- Vidiš Miljana ovu? Ona ima sa jednim mužem jedno dete, sa drugim drugo, sa trećim treće, pa uzela nekog četvrtog za koga je mislila da će sve da ih izdržava. Nemoj molim te da kreneš njenim putem. Je l‘ vidiš za stolom šta radi, Miko? - počela je Marija, a potom klatila glavom i rekla da Ceca ima tikove.

- Od problema koje je sama sebi napravila trza glavom. Samo nju snimaju i narod se smeje. A to je napravila zbog svoje glave i pameti. Što je žena toliko bila bistra u životu i toliko lepe i pametne odluke donosila. Molim te, nemoj da se ugledaš na nju - poručila joj je Marija, dok je Ceca ćutala i prala sudove.

- Ne, ja ću sa Zolom još jedno i to je to. Imala sam dva muža. Mislim, ovaj (Ivan Marinković) nije ni bio muž. Ne brini, mama, neću, sa Zolom i tu se zaustavljam - rekla je Miljana.

foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Kurir.rs/J.S/Foto:Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track