BORA VIŠE NE SAMUJE! STARI VUK ŠETA TROSTRUKO MLAĐU: Ovo je moja mala, opasna kao EKSPLOZIV! Lepa je, kuva i BOMBA u krevetu!
Foto: Sonja Spasić, Kurir

Stars priča nedelje

BORA VIŠE NE SAMUJE! STARI VUK ŠETA TROSTRUKO MLAĐU: Ovo je moja mala, opasna kao EKSPLOZIV! Lepa je, kuva i BOMBA u krevetu!

Stars -

Da mu vedar duh i godine pomažu da prevaziđe patnju zbog gubitka supruge, koja je preminula pre šest meseci, poznati pevač dokazuje provodom s dosta mlađom koleginicom

Stari vuk, kojem je pre pola godine umrla supruga, po svemu sudeći i dalje je u punoj snazi. U prilog tome svedoče i paparaco fotografije u čiji posed je došla naša redakcija. Naime, pevač je snimljen na 25. maju kako uživa s trostruko mlađom devojkom.

Njih dvoje su iskoristili miholjsko leto da uživaju, pa su sedeli na klupici, posmatrali Dunav i zalazak sunca. Zatekli smo baš romantičan prizor.

- To je moja mala nagazna mina. Mala je bomba samo takva. Opasna kao eksploziv - počinje priču Bora i nastavlja:

- Baš me briga šta će ljudi da pomisle, meni godine ne mogu ništa. Pa ja sam bolji u krevetu nego pola kolega s estrade. Mogu samo da im pokažem - hvali se pevač.

Nakon male šale, Bora je dodao da je dama koja mu je privukla pažnju Mala Cana, s kojom je nedavno snimio duet, ali ne krije ni to da s mladom koleginicom priželjkuje nešto više od druženja.

- Uh, mala mi skroz odgovara. Lepa je, zna da peva, kuva i sigurno je bomba u krevetu. To meni treba. Volim ja i da se šetam i da sedim na klupici, ali moja je teritorija u kući. Cana bi uživala - zaključuje Bora.

foto: Kurir

Kurir.rs, Ljiljana Stanišić/Foto: Sonja Spasić, Kurir

foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja