HUMANO! MARIJA ŠERIFOVIĆ POMAŽE NAJUGROŽENIJE! Pevačica obezbeđuje stan petočlanoj porodici: Pričala sam sa Osmanom! Biće to sve OK!
Foto: Filip Plavčić, Printscreen Instagram

DIVAN GEST

HUMANO! MARIJA ŠERIFOVIĆ POMAŽE NAJUGROŽENIJE! Pevačica obezbeđuje stan petočlanoj porodici: Pričala sam sa Osmanom! Biće to sve OK!

Stars -

Divan gest: Pevačica je preko Tvitera tražila da je spoje s porodicom koja je iseljena iz svoje kuće na Dorćolu kako bi im obezbedila mesto za život

Marija Šerifović još jednom je pokazala svoju humanost i rešila da skući petočlanu porodicu Seladin, koja je iseljena iz svoje kuće na Dorćolu.

Popularna pevačica slaba je na one najugroženije u našoj državi i uvek pomaže kada je u prilici. Ovaj put posebno ju je ganula priča porodice Seladin iz centra Beograda. Petočlana porodica pre nekoliko dana morala je da se iseli iz kuće u kojoj su živi od 1982, a koja je pre četiri godine izbrisana iz katastra.

Potresna priča

Dodatni problem jeste to što je jedan njihov član teško bolestan, tačnije žena ima rak. Prilikom iseljavanja po nju je došla Hitna pomoć i odvela je u bolnicu. Inače, njihov izlazak iz kuće pratio je veliki broj građana, koji su došli da ih podrže, pa su se snimci pojavili na društvenim mrežama.

foto: Filip Plavčić

Kada je to Marija pročitala i videla, rastužila se, pa je odlučila da im pomogne. Ona je na Tviteru napisala da je spremna da im obezbedi krov nad glavom i tražila je da je spoje sa porodicom.

- Iskreno, u ovoj mojoj lepoj Srbiji ne može više ništa da me iznenadi... I ne umem ni da opišem koja se količina besa u meni pojavi... Ali, evo, da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pevaljka za neke... Ako neko ima kontakt - dajte, ja ću platiti i skućiti familiju - napisala je Marija.

foto: Filip Plavčić

Fanovi su je pohvalili:

- Ti si ljudina! Ženo, svaka ti čast. I mi da možemo, uradili bismo to.

Krenula u akciju

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali iz njene PR službe su nam rekli da ona spava.

- Marija je preumorna, spava do popodne. Ne znam kada će ustati, ukoliko bude u normalno vreme, javićemo vam se. Hvala na interesovanju, ali verujem da Marija ne želi da od toga pravi nešto - rekli su nam iz njene službe.

Posle nekog vremena, Marija se oglasila na Tviteru i rekla da je stupila u kontakt sa Osmanom, suprugom bolesne žene.

- Pričala sa Osmanom. Biće to sve OK - napisala je ona.

foto: Printscreen Twiter

Kurir.rs / Jelena Stuparušić

Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja