SPREČEN MASAKR! KIJA KOCKAR DOHVATILA NOŽ PA KRENULA KA SLOBI! Drama u stanu, posle svađe nastao haos... Na kraju završila u "LAZI" Ovo je prava POZADINA SUKOBA!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Fatalno

SPREČEN MASAKR! KIJA KOCKAR DOHVATILA NOŽ PA KRENULA KA SLOBI! Drama u stanu, posle svađe nastao haos... Na kraju završila u "LAZI" Ovo je prava POZADINA SUKOBA!

Stars -

Kristina Kockar fizički je nasrnula na bivšeg supruga Slobu Radanovića, nakon čega je navodno simulirala pokušaj samoubistva ubodom nožem u stomak!

Incident se odigrao juče oko pet ujutro u Slobinom stanu na Novom Beogradu, u koji su njih dvoje došli posle promocije knjige zajedničke drugarice. Policiju je pozvao Radanović i oni su brzo došli, uzeli im izjave, pozvali su Hitnu pomoć, koja je Kockarevu odvela u psihijatrijsku ustanovu „Laza Lazarević“ zbog pokušaja samoubistva. Lekari su ustanovili da Kija nije pacijent za njih i rekli su policajcima da je sprovedu na trežnjenje, jer je bila pijana.

foto: Sonja Spasić

- Kristina je došla u Slobin stan i odmah su počeli da se prepiru. Ona ga je pitala da li je i dalje voli, na šta je on rekao da ne zna, pa je Kija počela da histeriše, da ga grebe, nakon čega je uzela tup nož i počela da se bode po stomaku. Radanović je pozvao policiju i rekao da Kristina preti samopovređivanjem. Kada su stigle policija i Hitna pomoć, odmah su je stavili u ambulantna kola, gde je ona počela da histeriše, pa su lekari rekli da moraju da je vode u psihijatrijsku ustanovu. Međutim, ona se tamo smirila, tvrdeći da nije imala nameru da se ubije, već da je samo htela da ubedi Slobu da joj se vrati. Doktori su zaključili da nije suicidna - kaže naš izvor i dodaje da su Kristini rekli da mora da potraži stručnu pomoć:

- Ako joj se još jednom ponovi ovakva kriza, lekari su rekli da prvo pozove dežurnog psihijatra.

Iskulirao je

Pozvali smo kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“, a oni su nam rekli da u skladu sa zakonom i zakletvom ne smeju da daju bilo kakve informacije.

Prema rečima našeg drugog izvora bliskog Kiji, ona je nekoliko sati pre incidenta pretila da će u Slobinom stanu napraviti masakr.

- Oni su veče pre toga bili na nekoj promociji, tu je bio i njihov menadžer Goran Lečić Leka i Katarina Grujić. Tamo su se iskulirali, nisu se javili jedno drugom, a Radanović i Leka su potom otišli u jedan noćni klub. Oko sat posle ponoći njih dvojica su otišli svojim kućama, a Kija je u pola dva poslala poruku jednom Slobinom prijatelju da dođe u klub, nadajući se da je Radanović s njim. Kad joj je rekao da je kod kuće i da ne može da dođe, Kockareva mu je odgovorila: „Večeras ću ići kod Slobe u stan, videće šta znači pravi masakr, pa neka on bira“. Nije mu palo na pamet da je ozbiljna, mislio je da se šali - kaže izvor.

Sve ovo potvrdio je i sam Sloba u telefonskom razgovoru s novinarima, kada su ga juče ujutru pozvali. Na pitanje da li je tačno da ga je Kija napala, da je pretila da će se ubiti i da je dolazila policija kod njega u stan, on je rekao:

- Jeste, tačno je, ali ne mogu sad da pričam. Čujemo se posle.

foto: Vladimir Šporčić

Isti taj Sloba je, samo sat vremena kasnije, kad su mediji došli kod njega kući, promenio priču.

- Nije bilo ništa. Došao sam kući i legao da spavam. Ništa se nije desilo. Kristinu sam video na promociji knjige. Rekao sam da smo se posvađali preko telefona, preko poruka. Neki mediji su me pitali za nju, ja sam rekao da se ne čujemo, pa smo se oko toga posvađali - rekao je Sloba.

Drži se svoje priče

Za razliku od Radanovića, Kija nije menjala svoju verziju priče nego se držala toga da incidenta nije bilo.

- Nije tačno, nisam ga tukla. Sreli smo se na promociji knjige, nismo se čak ni javili jedno drugom. Može samo obrnuto, da on mene bije. Nisam ja kao Đoganijevi da se bijem - rekla je Kockareva za Kurir.

Prema informacijama do kojih smo došli, Kristina i Sloba su se dogovorili da demantuju da je bilo sukoba između njih, i to čim se ta vest pojavila na portalima. Ali Radanović je pre toga već dao izjavu za medije u kojoj je potvrdio da se incident dogodio, što je i zabeleženo tonskim zapisom.

Tužilaštvo je neće goniti

SLOBA MOŽE PRIVATNO DA JE TUŽI

Prema Zakonu o krivičnom postupku, za ovaj napad Kija može da odgovara samo ukoliko Sloba podnese privatnu tužbu, dok po službenoj dužnosti neće biti podignuta optužnica.

Slobina komšinica tvrdi

KIJA I RANIJE DIVLJALA KOD SLOBE

foto: Ana Paunković

Komšinica Slobe Radanovića, koja nam se predstavila kao Tanja, otkrila je da se on često viđao s Kijom u svom stanu i da su se svađali.

- Sloba je odličan, vrlo je zgodan. Veoma zgodne devojke dolaze kod njega. Njegova nova devojka je lepša, zgodnija i viša od Kije. Mislim da je voli, ali mislim da je to sve farsa za novinare. Viđala sam Kiju pre nekoliko meseci, kad je Sloba bio na tezgama. Svađali su se, raspravljali su. Ona se drala na njega, po običaju ga vređala, a on je ćutao. A to sinoć ništa nisam čula, mada sam bila svedok njihovih svađa ranije, u ulazu, na parkingu. Kija vrišti, histeriše, vređa, govori mu „budalo“ i „kretenu“. I moglo se pretpostaviti da će doći do fizičkog okršaja - rekla je Tanja.

Nije prvi put

NAPADALA MUŽA I U „ZADRUZI“

foto: Printscreen

Nije prvi put da Kija napada svog bivšeg supruga. Scene nasilja videli smo i tokom njihovog učešća u „Zadruzi 1“. Oni su se često svađali, a u nekoliko navrata Kija je fizički napadala Slobu. Prilikom jedne takve svađe pobednica „Zadruge“ je šamarala Slobu, dok je on mirno stajao i nije reagovao na njene udarce.

foto: Printscreen

REAGOVANJA

Kijina mama Nadica:

KIJA JE KOD ZUBARA

foto: Vladimir Šporčić

Nadica Zeljković bila je sama u Kijinom stanu kada smo juče otišli tamo. Nije htela da nam otvori vrata, već nam je iz stana poručila da je njena ćerka kod lekara.

- Kija nije kod kuće, otišla je kod zubara. Ne mogu da vam otvorim jer me boli zub - rekla nam je Nadica.

Marko Miljković:

ZGROŽEN SAM NASILJEM

foto: Damir Dervišagić

Nisam deo te priče, niti me to zanima. Apsolutno sam protiv svakog nasilja, bilo da ga čini muškarac prema ženi, bilo žena prema muškarcu. Užas. Zgrožen sam time.

Anabela Bukva:

NEMAM KOMENTAR

foto: Sonja Spasić

Nemam zaista komentar na tuđe živote.

Slobina mama Draginja:

BOLESNA SAM

foto: Damir Dervišagić

Ne želim da pričam o tome, bolesna sam. Čekam operaciju za koji dan na Banjici, poštedite me.

Luna Đogani:

BIĆU JOŠ BOLJA RIBA!

foto: Damir Dervišagić

Kakve to veze ima sa mnom? Nemam komentar. Mene to ne zanima, idem na trening upravo, da budem još bolja riba - rekla je Luna za Pink.

Kurir.rs/Ekipa Kurira/Foto: Damir Dervišagić,Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track