SRBIJA BRUJALA DA JE RASKINUO SA LUNOM! Marko Miljković progovorio o kraju veze, a njegove reči su tek pokrenule LAVINU
Foto: Damir Dervišagić

ništa od svađe

SRBIJA BRUJALA DA JE RASKINUO SA LUNOM! Marko Miljković progovorio o kraju veze, a njegove reči su tek pokrenule LAVINU

Stars -

Posle vesti da je Marko Miljković raskinuo vezu sa Lunom Đogani, koju su otpočeli u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga", a on se oglasio na društvenim mrežama.

"Odakle vam inspiracija? Koji k***c", bilo je sve što je Marko naveo na društvenim mrežama uz ovu vest, što je pokrenulo veliki broj poruka njegovih obožavatelja.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Luni je smetalo što Marka devojke gledaju u njega i smeju se. Nervozno je navodno sela i počela da se duri, pa je bezuspešno pokušavao da je oraspoloži i smiri. Posle nekog vremena uzaludnog pokušavanja, vidno se iznervirao zbog njenog nezrelog ponašanja, ustao i namerno okrenuo ka manekenki. Tada mu je ta devojka poslala poljubac, nakon čega se Marko samo blago nasmejao. Taj osmeh bio je uvod u Lunin nervni slom, koji je šokirao sve prisutne. Luna je istog sekunda ustala i počela da urla na Marka. Govorio joj je da se smiri i da prestane kako zna i ume.

"Ona je postajala sve gora, nije želela da sluša i urlala je da joj je muka od njega i da joj se gadi zbog flertovanja sa ženama. Tada joj se on otrgao i krenuo napolje. Pošto je pokušala da ga zaustavi, okrenuo se i glasno joj rekao: 'Je*aću ti mater za ovo, klošarko, završili smo', a potom izleteo iz kluba. Ostali su pokušavali da smire Lunu, koja je gotovo kroz suze govorila da je završila sa Markom. Posle nekoliko minuta i ona je otišla sa žurke.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track