IZ POLICIJSKOG ZAPISNIKA! Sloba u dahu ispričao šta se desilo u njegovom stanu! Ova jedna reč je Kiju izbacila iz takta pa je 2 puta uzela NOŽ da ubije njega i sebe
Foto: Shutterstock, Ne, Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

iz nemoći pozvao policiju

IZ POLICIJSKOG ZAPISNIKA! Sloba u dahu ispričao šta se desilo u njegovom stanu! Ova jedna reč je Kiju izbacila iz takta pa je 2 puta uzela NOŽ da ubije njega i sebe

Stars -

Sloba Radanović, kome je navodno bivša supruga i pobednica prve sezone rijalitija Zadruga upala u stan i napala ga, inspektoru je navodno predočio ceo tok događaja i ispričao je da mu je Kija posle ponoći poslala poruku da dolazi, ali da je on mislio da blefira budući da mesec dana nisu razgovarali.

"Kristina je u pola tri stigla kod mene sa čašom vina u ruci. Video sam da je pijana, ali sam je pustio da uđe. Seli smo i kratko razgovarali, a onda me je pitala da li je volim, kada sam joj rekao da je ne volim na način koji očekuje, ustala je i zgrabila nož sa stola, koji, na sreću, nije bio oštar. Uspeo sam da je savladam, a ona je neprestano galamila, govoreći da ne može više ovako. Opet je pokušavala da dođe do noža", rekao je vidno potresen Sloba policijskom službeniku i nastavio da opisuje kako je iz nemoći pozvao policiju.

foto: Ana Paunković

"Kad mi se učinilo da se Kristina malo primirila, ostavio sam je da legne u sobu, a ja sam prešao u drugu, odakle sam je gledao kroz odškrinuta vrata. Kad ih je zatvorila, ušao sam i molio je da se urazumi, a ona je bila neumoljiva. Pretila je da će sebi da naudi, a ja sam je plašio policijom. Kad sam video da teško diše, uzeo sam flašu sa vodom i nagnuo da uzme koji gutljaj, ali je ona ludački krenula da steže flašu i voda se prolila po parketu. Onda je krenula ka kuhinji preteći da hoće da nađe nož. Krenuo sam za njom i zadržao je, ali smo se oboje okliznuli i pali. Tada sam odlučio da pozovem policiju iz straha da će ona sebi nauditi", u dahu je ispričao Sloba u policiji, dok je Kristina manje detaljisala u izjavi i negirala da je ijednog trenutka digla ruku na sebe.

foto: Kurir, Damir Dervišagić

"Nije istina da sam pokušala da se ubijem i nisam uzimala nož u ruke. Ni moj bivši suprug nije uzimao nož. Nisam mu izgovarala nikakve pretnje, samo smo se svađali i onda smo zajedno pali na pod. On je pozvao policiju dok sam ja ležala na podu", rekla je ona.

Kija je navodno ispričala policiji kako su ona i Sloba imali skladan brak bez intervencija policije. U njenoj interpretaciji događaja Sloba se iznervirao što ona nije htela da spava s njim.

foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Profimedia

Kurir.rs/S.republika/Foto Nemanja Nikolić/Vladimir Šporčić/Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track