SVI DETALJI GALA SVADBE BOGDANE I VELJKA: Zakazano i CRKVENO venčanje, a SVATOVI će morati da obore JABUKU u domu Rodića! Evo koliko će ZVANICA biti na LUKSUZNOM VESELJU!
Foto: Damir Dervišagić

otkriveno sve

SVI DETALJI GALA SVADBE BOGDANE I VELJKA: Zakazano i CRKVENO venčanje, a SVATOVI će morati da obore JABUKU u domu Rodića! Evo koliko će ZVANICA biti na LUKSUZNOM VESELJU!

Stars -

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić odlučili su da stanu na ludi kamen 24. novembra, a gala slavlje biće organizovano u jednom beogradskom hotelu.

- Poznato je da i Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje i nije iznenađujuće što će se njih držati i kada je svadba u pitanju. Naime, pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti u Titel po mladu. Pre kupovine mlade, kako običaju nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cela porodica se složila sa tim - rekao je izvor blizak porodici.

Crkveno venčanje održaće se u Hramu Svetog Save, a građansko u sklopu hotela koji su mladenci izabrali za ovu priliku. Ovom veselju prisustvovaće 500 zvanica.

foto: Damir Dervišagić

- Ceca nije želela da se meša u Veljkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će biti održana u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u jednom prestoničkom hotelu pred oko 500 zvanica. Orkestar Aleksandra Sofronijevića će biti zadužen za dobru atmosferu, a kao što je to slučaj na svim slavljima Ražnatovića, mikrofona će se latiti i Ceca, kao i mnoge njene kolege.

Pripreme se privode kraju, a lepa atmosfera vlada u domu Ražnatovića, budući da se Rodićeva od samog starta odlično skontala sa Cecom, ali i sa Anastasijom.

- Sala u kojoj će se venčati i veseliti biće ukrašena prema Bogdaninim i Veljkovim željama. Ona je dugo razmišljala kakvu će venčanicu poneti, a trenutno se privode kraju poslednji detalji na haljini. Kako je Bogdana veoma bliska sa ženskim delom porodice Ražnatović, ona se o izgledu venčanice konsultovala i sa Cecom, kao i sa Anastasijom - dodaje naš izvor.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, MV, Blic / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja