PLJUŠTALE STRAŠNE UVREDE! Uznemirena voditeljka se uhvatila za glavu, a Baka Prase je bio NEZAUSTAVLJIV: Ćelava si jer ideš na hemioterapiju?! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Jutarnji program

SVE SE TRESLO

PLJUŠTALE STRAŠNE UVREDE! Uznemirena voditeljka se uhvatila za glavu, a Baka Prase je bio NEZAUSTAVLJIV: Ćelava si jer ideš na hemioterapiju?! (VIDEO)

Stars -

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i njegova koleginica, jutjuberka Kiki, nedavno su započeli veliki rat prozivajući se na ovoj platformi. Voditeljka Jutarnjeg programa Marija Savić Stamenić bezuspešno je pokušavala da smiri situaciju pošto ih je ugostila, međutim raspravi među influenserima nije bilo kraja.

Iako je Marija istakla da njihovo ponašanje loše utiče na tinejdžere koji ih prate, sa čime se složila i publika, sve je u jednom trenutku krenulo nizbrdo, te joj nije preostalo ništa drugo do da spusti pogled i uhvati se za glavu od muke.

"Ti si ćelava i rekoh, verovatno ideš na hemioterapiju", šokirao je Baka Prase.

foto: Printscreen, Jutarnji program

"On kaže da ja idem na hemioterapiju jer sam ćelava, a taj video je izvukao iz konteksta i napravio bespotrebnu dramu. Da li je Vama prva asocijacija na ćelavu devojku hemoterapija?", pitala je Kika voditeljku u "Jutru", koja na ovo pitanje nije želela da odgovori.

Potresena voditeljka na kraju emisije pitala je Baku Praseta i Kiku da li žele da pruže ruku jedno drugom i da se pomire, ali Baka je kratko prokomentarisao svoje dalje poslovne planove i odbio bilo kakav vid pozdrava sa suparnicom.

"Roditelji najviše utiču na vaspitanje dece, a ne jutjuberi" , dodao je on, pa namignuo gledajući pravo u kameru.

Podsetimo, rasprava influensera usledila je nakon video klipa u kome je Kika kritikovala ponašanje Praseta, što je izazvalo burne reakcije njegovih fanova. Ona je Baku nazvala "lošim primerom", nakon čega joj je on uzvratio i nazvao je "nemoralnom, ljigavom i lažljivom".

Nakon incidenta u "Jutru", Baka se oglasio putem društvene mreže Instagram i istakao da je "voditeljka pokušala da ga kanali na više različitih načina, da je stala na suprotnu stranu ali da ih je rešio".

"Nema poente da objašnjavaš nešto glupim ljudima. Samo rešavanje", zaključio je on.

foto: Instagram screenshot

Kika, pak, tvrdi da je uradila ispravnu stvar, jer je pokušala da objasni roditeljima i deci koji je prate da i te kako, može biti dobar uzor - kultura, pristojna i fina - kao i da je na kraju dana, sve samo zabava i običan "jutjub" , a ne realnost, ali da je sa druge strane Baka Prase pokazao, kako dodaje, veliku nezrelost.

"Dogodila se demonstracija nekulture i bahatosti od strane Bake Praseta, a to je upravo ono što sam zamerala i na šta sam skretala pažnju. To se dešava na jutjub sceni. Hteli da priznamo ili ne, to loše utiče na najmlađe, i svesna sam da se podigla velika prašina čim smo dospeli u medije", rekla je ona Blicu, pa nastavila: "Zato je moja zamisao bila da dođem danas da spustimo tenziju i argumentovano razgovaramo. Želela sam da objasnimo deci da je ovo samo zabava i jutjub i da ovo nije rat koji treba da doživljavaju kao stres. Međutim, na svaki pokušaj mene i voditeljke da razgovaramo o problemima, od strane Bake Praseta mogli ste da vidite nezrelo ponašanje, i komentare da su psovke i vređanje u redu", tvrdi ona, pa dodaje da je i sama šokirana Bakinim tvrdnjama da su psovke i vređanja u redu, kao i da u tome nema ničega lošeg.

"Potvrdio je da je nikakav uzor našoj deci, s obzirom na to da je rekao da nema ničeg lošeg u vređanju i psovanju. Njemu je vređanje i psovanje isto. Ne kažem da sve radi pogrešno, ali smatram da deca od njega kupe bahato ponašanje i nekulturu, poput ove koje je pokazao u emisiji", izjavila je jutjuberka.

"Zanemela sam kada sam čula da neko može da poredi Nikolu Teslu i Novaka Đokovića zajedno sa Baka Prasetom. Što se mene tiče, nastaviću da radim i posle ovoga danas, jer sam još sigurnija da radim pravu stvar. Zadovoljna sam i jer sam pokazala roditeljima da vređanje i psovke nisu jedini oblik ponašanja i da možemo da snimamo i zanimljiv materijal, a da ne proizvodimo energiju nasilja, vređanja i linča", završila je Kika.

Voditeljka nije želela da ulazi dalje u raspravu jutjubera.

"Ne bih komentarisala njihovo ponašanje, naša namera je bila da oni dođu u studio i da gledaoci vide ko su oni, ko su ljudi koji ima toliki broj pratilaca na jujtubu i da roditelji vide ko su uzori njihovoj deci. Mislim da su to roditelji videli i to je za mene najvažnije", odgovorila je kratko Blicu Marija Savić Stamenić.

foto: Printscreen, Jutarnji program

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Jutarnji program

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja