KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O STEFANU I OSMANU: Takav je Karić, a vidim i sin je ISTI ON! Evo koju mu je ZAMERKU našao!
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Printscreen Instagram

JAVIO SE DIREKTNO IZ ZABELE

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O STEFANU I OSMANU: Takav je Karić, a vidim i sin je ISTI ON! Evo koju mu je ZAMERKU našao!

Stars -

Kristijan Golubović, nakon brojnih navoda, demantovao je da ima želju za osvetom kada su zadrugar Stefan i njegov otac Osman Karić u pitanju. On se, kako se navodi, oglasio direktno iz Zabele pa poručio da prema starijem i te kako ima poštovanja, a da primećuje da je i naslednik Karić isti kao otac.

Ipak, jedno mu je zamerio - što se u "Zadruzi" udružio s lajavcima, umesto da "se vozi sa tim nevaljalim devojčicama i gura lično svoju zavodničku priču".

Osman je, kako se dalje navodi, i sam rekao da je reč o glupostima i da su ratne sekire između njega i Kristijana odavno zakopane, a sada se i sam Golubović oglasio snimljenom porukom.

"Mnogi bi trebalo da se nauče manirima i počnu o meni da pišu i daju javne izjave kao što je to učinio Osman Karić. Više puta sam ukorio degene koji su tražili da mu se nanese zlo zbog navodnog lažnog hvalisanja da me je dobio u nekoj uličnoj borbi osamdesetih. Tačno je da sam se sa njim lično sukobio ranih osamdesetih na Olimp bazenu. Nije bilo konkrente tuče, već razmena par udaraca, i koliko se sećam, Osman mi je uskočio u noge rukama, rvačkim stilom, i tada su stariji mangupi uskočili i sprečili veću tuču", kaže Kristijan.

"Drugi sukob je bio kasnije, kada sam doveo Kneleta, Žabca i Boleta da se tuku na fer sa nekim momcima sa Bulbudera. Kada smo došli do mašinske škole, došli smo na veću grupu rivala, koju smo pojurili. Našli smo i grupu na čijem čelu je bio Osman. Osman je za razliku od većine tih samozvanih mangupa imao veliko srce za tuču i skočio je na mene odmah. Letele su cigle, kamenice, radile su motke i pesnice, ali smo se sa vrha tog blatnjavog brda u klinču tumbali nizbrdo desetinu metara do terena. Ni tada, ja i Osman nismo imali normalnu tuču, jedan na jedan. Na terenu se nije znalo ko koga bije, gađa i udara", priča Kristijan i dodaje da je tokom tuče koju opisuje naišao Osmanov otac Hajrudin, zvani Rudi, koji je pokušavao da prekine sukob, te da se priključilo još nekoliko starijih Zvezdaraca, koji su sprečili da đavo odnese šalu i da ova tuča preraste u tragediju.

foto: Pirntscreen/Instagram

"Imao sam kod sebe i pištolj, ali u to vreme fer tuča, vatreno oružje se koristio samo ako ga i protivnik potegne", napominje Golubović i objašnjava da bi se članovi njegove grupe uvek posle tuča pomirili sa suparnicima sa Zvezdare i da bi među njima vladalo međusobno poštovanje i uvažavanje.

"Razumno govori Osman da to neko od zlih namernika pravi priču. Mešaju decu u davno rešen, naš klinački sukob", tvrdi Kristijan i pominje i Osmanovog sina Stefana Karića, koji trenutno boravi u "Zadruzi 3".

"Žao mi je ako Osman misli da bih ja ikada, bilo kako, pa i verbalno naudio njegovom sinu. Kristijan je legenda, a ne go*na, kao onaj Žabac Tubić i Čabarkapa us*ani, da laju i diraju tuđe porodice i decu. Ja nikada nisam, niti bih ikada naudio deci, pa ni najvećim dušmanima."

"Osman je zvezdarski, visokosrčan, mudar, kulturan i vaspitan mangup. Koliko vidim, i sin mu je u tom formatu, mada smatram da je Stefan trebao drugačije, nego da se ortači sa lajavcima i nikojevićima poput Vladimira Tomovića i Radeta Lazića, već sam za sebe da se vozi sa tim nevaljalim devojčicama i gura lično svoju zavodničku priču. Ovom prilikom veliki pozdrav i podrška obojici, jer je Osman pokazao veliko poštovanje prema meni", rekao je Golubović.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja