VENČALI SU SE U GRADU NEPRESTANE ZABAVE I KOCKE! Živeli su na visokoj nozi, pevačica je pravila i po 4.000 € ZA POLA SATA, ali fudbaler je hteo da mu ŽENA BUDE DOMAĆICA! DRAMA!
Foto: Printscreen/Instagram

OSVANULI NEPOZNATI DETALJI

VENČALI SU SE U GRADU NEPRESTANE ZABAVE I KOCKE! Živeli su na visokoj nozi, pevačica je pravila i po 4.000 € ZA POLA SATA, ali fudbaler je hteo da mu ŽENA BUDE DOMAĆICA! DRAMA!

Stars -

Posebno turbulentan period u životu Nives Celzijus svakako je onaj kada je bila udata za fudbalera Dina Drpića. Par je u braku bio od 2005. do 2014. godine. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, a danas žive u istoj ulici i, kako se navodi, pomažu jedno drugom.

Venčali su se u Las Vegasu, a ubrzo posle svadbe Dino je dobio profesionalni angažman u Nemačkoj, gde je Nives stekla veliku popularnost.

"Odmah je krenula pomama za nama. Šetali smo ulicom i videli bismo sebe na naslovnicama. Pre mene titulu najzgodnije dame Bundeslige nosila je Silvia van der Vart, supruga fudbalera Rafaela. Kad su je upitali koga vidi kao svoju naslednicu, odabrala je mene. Ubrzo su mi i službeno dali tu titulu. Silviji sam se divila, gledala sam je na televiziji, a ona je mene hvalila. Ludo", izjavila je Nives, koja je ubrzo nakon toga dobila ponudu da piše kolumnu za jedan nemački list.

Pored kolumne, kako je istakla, iako tamo nikada nije bila "A lista selebritija", za pojavljivanje od pola sata na nekom događaju umela je da uzme između 3.000 i 4.000 evra. Paru je, takođe, bilo ponuđeno i da postanu deo jednog rijalitija, međutim, fudbaler nije bio zainteresovan.

"Njemu je smetala ta pažnja. On je hteo da budem samo domaćica, a ja sam želela da radim", priznala je ona.

Inače, kada je Dino potpisao za brunejski DPMM, Nives je odlazila kod njega na mesec dana, a brunejski princ je zbog nje čak promenio protokol na rođendanu svog sina.

"Dino je dobio dobar ugovor tamo. Ja sam dolazila i onda bih ostajala mesec dana. Vlasnik kluba je brunejski princ, prestolonaslednik, dolazio je na utakmice. Kod njih je pravilo da se žene ne rukuju s muškarcima. I dolaze sve zvanice, s muškarcima se princ rukuje, sa ženama ništa. Ali meni je na kraju pružio ruku", otkrila je ona.

Kurir.rs, M.G/24sata.hr/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja