ANDREANA RASKINULA SA  OŽENJENIM VERENIKOM?! Marko pljunuo pevačicu u lice zbog novca, ona izbrisala sve zajedničke slike, BLOKIRALA GA i sve objasnila u JEDNOJ rečenici!
Foto: Privatna Arhiva

pukla tikva

ANDREANA RASKINULA SA OŽENJENIM VERENIKOM?! Marko pljunuo pevačicu u lice zbog novca, ona izbrisala sve zajedničke slike, BLOKIRALA GA i sve objasnila u JEDNOJ rečenici!

Stars -

Pevačica Andreana Čekić se početkom septembra verila sa Markom Miloševićem. Poznato je da su njih dvoje u ljubavnoj vezi iako je on još uvek u zakonitom braku sa suprugom Marinom Milošević, sa kojom takođe ima i ćerku.

foto: Pritnscreen/Instagram

Međutim, izgleda da je došlo do problema u Andreaninoj i Markovoj vezi, te su se pojavile spekulacije da su se već nekoliko puta posvađali u javnosti, vređali, pa čak i fizički nasrtali jedno na drugo. Navodno su se posvađali zbog novca pa je on nju pljunuo u lice.

foto: Pritnscreen/Instagram

Čekićeva je obrisala sve ljubavne fotografije sa Markom sa svog Instagram profila, a čak su se i otpratili sa ove društvene mreže. Ostale su fotografije sa njenim kumom Darkom Lazićem, velikim prijateljem Đanijem, ali verenika nigde.

foto: Pritnscreen/Instagram

Pevačica nije bila raspoložena za razgovor, te je na pitanje da li je istina da su ona i Milošević raskinuli veridbu samo kratko odgovorila: "Nemam komentar".

Ona je ovim, zapravo, kao što će mnogi protumačiti, rekla sve.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Pink/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja