Najnovije vesti

NOVI DETALJI SVADBE CECINOG SINA! Bogdani će kuma biti drugarica koju zna celi život, a Veljkov izbor kuma sve će iznenaditi! NIJE IZ SRBIJE!
Foto: Damir Dervišagić

Svadba decenije

NOVI DETALJI SVADBE CECINOG SINA! Bogdani će kuma biti drugarica koju zna celi život, a Veljkov izbor kuma sve će iznenaditi! NIJE IZ SRBIJE!

Stars

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić sudbonosno "da" izgovoriće 24. novembra na glamuroznoj svadbi u Beogradu, a budući bračni par odabrao je ko će im biti kumovi.

Veljko i Bogdana, koji će na proleće dobiti prinovu, neizmerno se raduju venčanju, kada će svoju ljubav krunisati u prisustvu članova porodice i prijatelja. Budući bračni par Ražnatović ima veliko društvo, a za kumove su odabrali najbolje prijatelje sa kojima se druže gotovo celog života.

foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Fotomontaža

Bogdani će kuma na venčanju biti najbolja prijateljica iz detinjstva, dok će Veljku kumovati prijatelj sa Kipra.

Poznato je da Ceca Ražnatović godinama poseduje kuću na Kipru, te da su njena deca Veljko i Anastasija tamo provodili mnogo vremena i samim tim stekli i prijatelje, a Veljko je odlučio da prijateljstvo sa jednim od njih ozvaniči kumstvom.

Veljko nije insistirao da Bogdana obuče Cecinu venčanicu, ali to je bila velika želja buduće mlade, koja je odabrala još jednu toaletu u koju će se kasnije presvući.

Cecinu venčanicu je nosila i njena sestra Lidija Ocokoljić, na svom venčanju pre 15 godina.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...