ADEM LJAJIĆ SKUĆIO BIVŠU DOK SU BILI ZAJEDNO: Kupio Sofiji stan u kome se viđa sa Lukom Jovićem!
Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo, Profimedia

Galantan

ADEM LJAJIĆ SKUĆIO BIVŠU DOK SU BILI ZAJEDNO: Kupio Sofiji stan u kome se viđa sa Lukom Jovićem!

Stars -

Fudbaler Bešiktaša je Miloševićevoj tokom trogodišnje veze obezbedio krov nad glavom na Dorćolu, gde sada uživa s novim dečkom kad on dođe iz Madrida

Adem Ljajić finansirao je i skućio sada već bivšu devojku Sofiju Milošević. Fudbaler je manekenki otplatio i opremio luksuzan stan na Dorćolu, a pored toga joj je i mesečno davao pozamašan džeparac kako bi lagodno živela, saznaje Kurir!

Jedna od naših najatraktivnijih manekenki u poslednje vreme u medijima je češće zbog svog ljubavnog života nego zbog poslovnih angažmana.

Lagodan život

Glavna tema je njena veza s najplaćenijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, pa se često piše o tome na koje destinacije ju je on vodio i kakve poklone joj je kupio. Ipak, fudbaler Real Madrida nije jedini koji se otvorio i bio galantan prema svojoj devojci. Adem Ljajić je tokom trogodišnje veze s lepom Sofijom na nju potrošio pravo bogatstvo, a danas ona u stan koji joj je poklonio Adem dovodi Luku!

foto: Printscreen

- Adem je bio veoma darežljiv prema Sofiji tokom čitave njihove veze, a posebno poslednjih godinu i po dana, kada je bilo reči i o braku. Pomogao joj je da otplati stan na donjem Dorćolu, opremio ga, sav nameštaj je iz inostranstva. Adem je tu živeo kada je boravio u Beogradu, a ironija je što tu sada dolazi Sofijin novi dečko Luka Jović. Adem je Sofiji pomagao finansijski i na mesečnom nivou. Zavrtelo bi vam se u glavi kada biste čuli iznos. Ona je navikla na lagodan život, izlaske... Pritom ju je vodio i na putovanja, naravno, uvek su to bili hoteli sa pet i više zvezdica, kupovao joj je skupocene stvari. Sve to nije bilo ništa za Adema, jer je tada igrao u Italiji i zarađivao dva miliona evra godišnje - kaže naš izvor i podseća da su Sofija i Adem raskinuli zbog daljine, o čemu je i ona pričala.

Daljina učinila svoje

- Daljina čini svoje, a mi se proteklih nekoliko meseci nismo dovoljno viđali. Jednostavno, ljubav se ugasila, udaljili smo se, nismo se viđali, pa smo se razišli krajnje mirno i normalno. Mislim da je Adem divan dečko i želim mu sve najbolje. On je imao dosta pritisaka zbog Svetskog prvenstva, ja sam bila u Srbiji, pa sam putovala po Americi, jednostavno smo se razišli na neki normalan način. Ali što je najvažnije, ostali smo u super odnosima. Bila sam na utakmici skoro, kada smo igrali protiv Rumunije, tako da nema ničeg skandalozno - rekla je Sofija posle raskida.

foto: AP

Samo nekoliko meseci kasnije, manekenka je smuvala Ljajićevog kolegu Luku. Za njihovu vezu se saznalo kada su uslikani u Madridu, nakon čega su istovremeno objavili fotke iz Portugala. Sofijine komšije na Dorćolu kažu da su viđali Jovića kako dolazi kod nje u stan koji joj je kupio Adem, a prema pisanju pojedinih medija, nedavno mu je pauk odneo skupoceni auto koji je nepropisno parkirao ispred njene zgrade.

Pokrenula biznis

SOFIJA OBLAČI POZNATE!

Nakon raskida s Ademom, Sofija je pokrenula sopstveni biznis i ušla u dizajnerske vode. Ona je kreirala kolekciju elegantnih haljina koje su nosile brojne poznate ličnosti: Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović, kao i brojne manekenke.

Nije dugo solirao

LJAJIĆ SMUVAO SLIKARKU!

foto: Privatna Arhiva

Nekoliko meseci nakon raskida sa Sofijom, Adem je smuvao svoju poznanicu iz detinjstva, slikarku Zubejdu Dazdarević. Umetnica iz Novog Pazara iza sebe ima brak i dve ćerke, a prve slike s fudbalerom je objavila posle Nove godine, kada su zajedno bili na Cecinom nastupu.

Kurir.rs/Miloš Bjelinić, Jelena Stuparušić/Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja