Najnovije vesti

RADA MANOJLOVIĆ PRETI ŠVAJCARCIMA! Pevačica posle FRKE NA AERODROMU smislila kako da im se OSVETI! Kad proradi SRPSKI INAT!
Foto: Printskrin / You Tube

osveta se služi hladna

RADA MANOJLOVIĆ PRETI ŠVAJCARCIMA! Pevačica posle FRKE NA AERODROMU smislila kako da im se OSVETI! Kad proradi SRPSKI INAT!

Stars

Rada Manojlović našla se u nezavidnoj situaciji kada je zadržana na aerodromu u cirihu, odakle je umesto na nastup, deportovana u Srbiju. Pevačicu je ovo jako naljutilo, pa je rešila da se osveti švajcarskim državnim organima i istera svoje. 

 

- Tužićemo ih, ne može to tako. Hajde da sam samo ja kriva i da prihvatim grešku i da idem dalje. Zar je to švajcarska pravda i švajcarski zakon da uzmu pare unapred, a da ne završe posao do roka do kog smo rekli? - kaže Rada vidno uznemirena i dalje zbog ovog incidenta. 

 

 

Manojlovićeve se prisetila kako se osećala u trenucima kada je ostala sama i nezaštićena, a Haris nije mogao da joj pomogne. 

 

- U “pritvoru” je bilo hladno. Bar su mi dali da jedem. To je kao neki hotel na aerodromu. Bili su svi fini, ali smanjena ti je sloboda kretanja. Nije mi se svidelo to - objašnjava Rada i dodaje da je njenog dečka Harisa Berkovića ova situacija pogodila.

 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, MV, Blic / Foto: Printscreen You tube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...