Najnovije vesti

ŽIKA JAKŠIĆ GRADI RASKOŠNI DOM, VEĆ SE VIDI BAZEN U DVORIŠTU: Evo ko će biti komšije poznatom voditelju i zašto je o ovome ĆUTAO!
Foto: Damir Dervišagić

PRAVI SEBI GNEZDO

ŽIKA JAKŠIĆ GRADI RASKOŠNI DOM, VEĆ SE VIDI BAZEN U DVORIŠTU: Evo ko će biti komšije poznatom voditelju i zašto je o ovome ĆUTAO!

Stars

Žika Jakšić započeo je izgradnju novog doma uz pomoć jednog prijatelja, a planira da se useli kada se radovi završe.

Voditelj će sada biti bliže poznatim prijateljima koji žive u ovom kraju, Saši Popoviću, Lepoj Breni, Acu Pejoviću i mnogim drugima.

foto: Damir Dervišagić

"Žika je odlučio da sagradi vilu koja će imati nekoliko soba, ali i bazen ispred kuće koji će se nalaziti u dvorištu. U dogovoru sa prijateljima koji su mu savetima oko gradnje pomogli, Žika je na samom kraju ulice odlučio da svije gnezdo. Prva komšinica mu je bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, koja je inače odlična prijateljica Žikine bivše žene Dajane Paunović", kaže izvor.

Izgradnja vile je počela pre nekoliko meseci, a ono što se još sa ulice vidi jeste veliki bazen, koji će služiti u toku letnjih dana da se Žika sa svojim prijateljima opusti i rashladi. Žika je ove navode kratko prokomentarisao.

foto: Dragana Udovičić

"Istina je da gradim dom, ali nikada nisam voleo da se hvalim takvim stvarima, niti da pričam o svojoj privatnosti, pa ne bih ni sada. Što se tiče posla, imam neke planove za sledeću godinu i o tome ćemo uskoro pričati", rekao je ljubazno Žika Jakšić.

Podsetimo, Žika Jakšić je Dajani nakon razvoda ostavio porodični dom na Bežanijskoj kosi, u kojem ona danas živi sa njihovim sinom Dušanom. Žiki je ovaj kraj očigledno prirastao srcu, te zbog dobre lokacije, privatnosti i brojnih komšija koji su mu i privatno veliki prijatelji odličio je da se opet skući u ovom kraju.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...