ŽIVKOVIĆEVU ZAPROSIO BOGATAŠ IZ AUSTRALIJE: Biznismen i pevačica uhvačeni na Maldivima, izvadio prsten na plaži, Katarina ga OPČINILA!
Foto: Printskrin/Instagram

ROMANTIKA

ŽIVKOVIĆEVU ZAPROSIO BOGATAŠ IZ AUSTRALIJE: Biznismen i pevačica uhvačeni na Maldivima, izvadio prsten na plaži, Katarina ga OPČINILA!

Stars -

Katarina Živković otišla je na odmor sa drugaricama, a izabrala je egzotičnu destinaciju - Maldive.

Pevačica nije ni slutila da će odmah po dolasku na Maldive zapasti za oko bogatom biznismenu iz Australije koji je odlepio čim je ugledao.

foto: Printscreen/Instagram

"Kaća u poslednje vreme izbegava da govori o emotivnom statusu. Nekoliko puta se opekla jer je previše pričala o partnerima, pa je sada odlučila da ljubomorno čuva privatni život. Niko ne zna da li je u vezi ili je sama. To joj izuzetno prija, pošto je fokusirana isključivo na karijeru", kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

"Već prvog dana njenog boravka na Maldivima uspela je da skrene pažnju na sebe pripadnicima jačeg pola. S obzirom na to da je tamo s drugaricama, odmah su postale meta zgodnih frajera koji su želeli da im se dodvore i da se druže s njima. No, kako je ovaj odmor planiran kao žensko druženje, odbijale su pažnju navalentnih mladića. Ipak, jedan je bio i te kako uporan."

foto: Printscreen/Instagram

Momak koji otprilike ima 35 godina bio je opčinjen Kaćom. Kasnije se ispostavilo da živi u Australiji i da ima nekoliko svojih firmi tamo, kaže izvor.

"Svakodnevno je slao šampanjce, voće, cveće i čokoladice na Katarinin apartman uz poruku da mu se veoma dopada. No, ona ga nije shvatala za ozbiljno. Nekoliko dana je pokušavao da stupi u kontakt s njom, a onda joj je prišao na plaži, bez pardona kleknuo i izgovorio na engleskom jeziku: "Dao bih sve da budeš moja žena". Nakon ove rečenice, nastao je opšti smeh, a Kaća se ljubazno zahvalila mladiću i rekla mu da nema potrebe da se toliko trudi, jer ona nije spremna ni za dečka, ni za brak", otkriva izvor.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja