Najnovije vesti

SIN I DALJE NE ZNA ZBOG ČEGA JE BRANISLAV PETRUŠEVIĆ UMRO: Marko se u najtežim trenucima ne odvaja od majke, a OVAKO mu je POKOJNI OTAC GOVORIO!
Foto: Ana Paunković

ŠOK I NEVERICA!

SIN I DALJE NE ZNA ZBOG ČEGA JE BRANISLAV PETRUŠEVIĆ UMRO: Marko se u najtežim trenucima ne odvaja od majke, a OVAKO mu je POKOJNI OTAC GOVORIO!

Stars

Nisu nam još saopštili od čega je umro. Moramo svi da nastavimo dalje. On bi voleo da budemo srećni, kaže naslednik

Glumac i komičar Branislav Petrušević Petrući (66), koji je pre dva dana iznenada preminuo u svom domu, biće sahranjen u petak na Novom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 13 časova, a njegov sin Marko Petrušević neutešan je zbog smrti oca.

- Nisu nam još saopštili od čega je umro. Moramo svi da nastavimo dalje. Više ništa ne može da se učini i tako nam je kako nam je. Ovo je bio šok za sve - kaže Marko i nastavlja:

- Tata bi mi sada rekao: „Brini i pazi mamu.“ Voleo bi da nastavim da se i dalje bavim muzikom i da svi budemo srećni.

foto: Nemanja Nikolić

Petrući je ove godine obeležio 40 godina karijere, a igrao je u brojnim predstavama, između ostalog i u komadu „Kladionica - naša najrazvijenija privredna grana“. Na filmu će najviše biti upamćen po ulogama u tri nastavka filma „Hajde da se volimo“.

- Veoma smo pogođeni njegovim ranim odlaskom. Bio je čovek s kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati i privatno se družiti - rekla je Brena.

(Kurir.rs / MV, M. Dejanović / Foto:Ana Paunković)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...