FOLKER NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE: Lukas cirkao pa zaspao na sopstvenom rođendanu!
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco

FOLKER NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE: Lukas cirkao pa zaspao na sopstvenom rođendanu!

Stars -

Umorio se Pevač je prošle nedelje organizovao slavlje u jednom restoranu za najuži krug, a kada ga je uhvatilo piće, morao je malo da prilegne na trosedu

Kad Aca Lukas slavi rođendan, svi gosti popadaju s nogu, pa i on sam!

Folker je prošle nedelje upriličio zabavu za najuži krug prijatelja u jednom beogradskom restoranu na kojoj je, verovali ili ne, zaspao. A kako i ne bi kada je iz cuga popio nekoliko čašica žestine, i to na eks. Umesto da mu piće da energiju i da igra u ritmu muzike za ples, popularni folker je prilegao na trosed. To je zabeležio i paparaco Kurira. Međutim, spavanje nije dugo trajalo, jer je Aca želeo da ispoštuje goste, pa se brzo razbudio i nastavio da se veseli.

foto: Damir Dervišagić

- Nema više spavanja. Imam toliko energije da mi je dovoljno samo da sklopim oči nekih desetak minuta i onda celu noć mogu da slavim - rekao je folker, koji je bio i više nego raspoložen.

Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova, a kako Aca kaže, gosti su se odlično proveli.

- Bilo je fenomenalno. Kako drugačije i da bude kada ja slavim. Došli su mi samo najbliži prijatelji jer sam se više umorio od lažnih ljudi - rekao je folker, koji je trenutno i bez emotivne partnerke, ali mu to očigledno ne smeta.

(Kurir.rs / Ljiljana Stanišić / Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track